ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Απολογείται σήμερα ο 55χρονος δράστης

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Απολογείται σήμερα ο 55χρονος δράστης
Προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι η παθολογική ζήλια ήταν αυτή που του όπλισε το χέρι ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Ενώπιον της 19ης ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα ο 55χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της εν διαστάσει συζύγου του.

Δίχως ίχνος μεταμέλειας, ο 55χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στο Κουκάκι περιέγραψε στους αστυνομικούς στο ανθρωποκτονιών πώς έφτασε στο σημείο να πάρει το μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και να δολοφονήσει με απανωτές μαχαιριές τη 46χρονη.

Προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι η παθολογική ζήλια ήταν αυτή που του όπλισε το χέρι.

«Γύρισα στο σπίτι λίγο μετά τις 23:00 και την είδα να είναι έτοιμη να πάει διακοπές. Τι θα πει ότι ήμασταν σε διάσταση. Θόλωσα. Είσαι υποχρεωμένη, της είπα, να μου λες πού θα πας και τι θα κάνεις. Εκείνη άρχισε να μου λέει ότι είμαστε σε διάσταση και δεν είναι υποχρεωμένη να μου λέει τίποτα και εγώ τότε τη χτύπησα. Με χτύπησε και αυτή. Πήρα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω στο λαιμό και στον θώρακα».

Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί την τύλιξε με την κουρτίνα και εκείνος απάντησε:

«Από το μαχαίρι πέθανε. Όχι από την κουρτίνα που της τύλιξα γύρω από το λαιμό».

Ο 55χρονος, τα τελευταία δύο χρόνια είχε φύγει από το σπίτι και είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες του διαζυγίου, όμως ξαφνικά πριν από περίπου ένα μήνα και χωρίς να έχει τη συγκατάθεση ούτε της συζύγου του αλλά ούτε και των παιδιών, επέστρεψε στο σπίτι και άρχισε να συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και να πιέζει τη σύζυγό του να είναι πάλι μαζί.

Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Την ίδια ώρα, η μέτρηση για αλκοόλ που έγινε στο αίμα δεν έδειξε να έχει καταναλώσει τόσο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, που να δείχνει ότι ήταν υπό την επήρεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ