Απομακρύνονται 4 αστυνομικοί για τα επεισόδια της Κυριακής
Απομακρύνονται από την Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ) 4 αστυνομικοί για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Σύνταγμα.
Η απομάκρυνση των 4 αστυνομικών γίνεται με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη και με διαταγή του αρχηγού της ΕΛΑΣ.
Όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο, πρόκειται για έναν υπαστυνόμο Α’, έναν υπαρχιφύλακα και δύο αστυφύλακες, οι οποίοι στο πλαίσιο της διοικητικής έρευνας και προκειμένου να διευκολυνθεί η διενέργεια τη συγκεκριμένης έρευνας θα μετακινηθούν σε άλλη υπηρεσία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, αναμένεται η ολοκλήρωση της διοικητικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των περιστατικών και το καταλογισμό ευθυνών σε όσους αστυνομικούς ενδεχομένως ενέργησαν καθ’ υπέρβαση των εντολών που είχαν λάβει.
Διαβάστε επίσης:
SPONSORED
Διασωληνωμένος με μηνιγγίτιδα μαθητής ειδικού σχολείου – Νοσηλεύεται στην Πάτρα
11:36
Αχαρνές: Άνδρας δέθηκε με σχοινί πάνω από γραμμή του προαστιακού - Η ανακοίνωση της Hellenic train
11:30
Η SpaceX κατέθεσε αίτηση για IPO - Το βήμα που θα κάνει τρισεκατομμυριούχο τον Ίλον Μασκ
11:26
Βίντεο καταγράφει ζαρκάδι να κολυμπά στη λίμνη Πολυφύτου της Κοζάνης
11:26