Μυτιλήνη: Στρατιωτικός διέσωσε πελαργό που κάηκε στα πόδια από τη φωτιά
Ανανεώθηκε:
Η στιγμή που ένας μικρός πελαργός, καμένος στα πόδια, δέχεται τη φροντίδα ενός στρατιωτικού στον διάδρομο αποπροσγείωσης στο αεροδρόμιο του Πολυχνίτου, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Ο αρχιλοχίας Βασίλης Βουρλής του Μηχανικού, της δύναμης του στρατιωτικού σχηματισμού της 98 ΑΔΤΕ, στο περιθώριο της υπερπροσπάθειάς του -για έκτη ημέρα- συμμετέχοντας στην κατάσβεση της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς, βρήκε τον χρόνο να βοηθήσει.
Έδωσε στο τραυματισμένο πουλί λίγο νερό και ακολούθησε η άμεση μεταφορά του για κτηνιατρική φροντίδα στον ειδικό χώρο περίθαλψης ζώων και πουλιών που έχει δημιουργηθεί στη Μυτιλήνη, στο γήπεδο του Πολυχνίτου.
Τη στιγμή απαθανάτισε με το κινητό τηλέφωνό του ο δημοτικός υπάλληλος Δημήτρης Κόνσουλας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στη Μυτιλήνη: Κάηκαν 20.340 στρέμματα – Τι δείχνουν τα δορυφορικά δεδομένα
Μεγάλη φωτιά σε διαμερίσματα πολυκατοικίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (vids)
19:39
Πέθανε ο Νίκος Ακριτίδης, ιστορικό στέλεχος και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ
19:30
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα κρίσιμος σύμμαχος των ΗΠΑ - Η μεταβατική φάση του NATO και η Γροιλανδία
19:24
«Χαμόγελο του Παιδιού» για τη Λόρα: Έχουν προκύψει σημαντικές πληροφορίες - Η αναζήτηση συνεχίζεται (vid)
19:15