Εξάρχεια: Αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση τριώροφου υπό κατάληψη κτηρίου
Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση τριώροφου υπό κατάληψη κτηρίου στην περιοχή των Εξαρχείων. Έχουν προσαχθεί οκτώ αλλοδαποί για τους οποίους θα σχηματιστεί δικογραφία.
Πρόκειται για αλλοδαπούς με ποινικά αδικήματα. Το είχε νοικιάσει ένας αλλοδαπός και δεν έδινε μίσθωμα. Εκεί έβρισκαν κατάλυμα πολλές φορές κακοποιοί ή φυγόποινοι.
Η ιδιοκτήτρια προχώρησε σε αναφορά στην εισαγγελία και ζήτησε να επέμβει η αστυνομία και να εκκενώσει το κτήριο.
Στην κατάληψη αυτή έμενε και ο άνδρας μαροκινής καταγωγής που συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας, κατηγορούμενος για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος δημοσιογράφου στα Εξάρχεια.
TRAVEL
Η Ομηρική μυθολογία στο επίκεντρο του guest experience στα κορυφαία resorts της Μεσσηνίας
08:30
ΕΛΛΑΔΑ
Καθαρισμοί οικοπέδων: Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
08:30
ΕΛΛΑΔΑ
Tι αλλάζει με το νέο gov.gr για ραντεβού, υπηρεσίες και έγγραφα: «Κάνουμε το Δημόσιο πιο παραγωγικό»
08:22
ΑΠΟΨΕΙΣ
Μια συνεκτική στρατηγική για την οικογένεια και τη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα
08:20
ΚΟΣΜΟΣ