ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Στην ανακρίτρια ο 49χρονος γυναικοκτόνος - Ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του

Ζάκυνθος: Στην ανακρίτρια ο 49χρονος γυναικοκτόνος - Ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του
Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ανθρωποκτονία από πρόθεση INTIME NEWS (Φωτογραφία αρχείου)

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου πέρασε ο 49χρονος που το βράδυ της Κυριακής μαχαίρωσε και σκότωσε την 41χρονη σύζυγό του στο Τσιλιβί Ζακύνθου.

Ο δράστης είχε ζητήσει και πήρε προθεσμία την περασμένη Τρίτη από την εισαγγελέα Ζακύνθου για να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Κατά την είσοδο του, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ζήτησε συγγνώμη στα παιδιά του.

Το άγριο έγκλημα που έγινε στο χωριό Τσιλιβή έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο, ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα Ζακύνθου, αναμένεται το Χαμόγελο του Παιδιού να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της 41χρονης.

Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών, ενώ το τρίτο το παιδί είναι ενήλικο, 19 ετών και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα.

Ο δράστης συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στην οικοδομή όπου εργαζόταν στο χωριό Κερί, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Σημειώνεται ότι η 41χρονη είχε καταγγείλει απανωτά περιστατικά βίας σε βάρος της από τον σύζυγό της. Ο δράστης είχε συλληφθεί και πάλι για ενδοοικογενειακή βία στις 18 Ιουνίου, πάλι έπειτα από μήνυση της συζύγου του.

Ήταν, όμως, τόσο βίαιος ο χαρακτήρας του και τόσο εκδικητικός στη συμπεριφορά του, που συνεχώς απειλούσε και χτυπούσε τη σύζυγό του και παρόλα αυτά οι εισαγγελικές αρχές τον άφησαν ελεύθερο, με τη γυναίκα να κάνει ακόμη μία προσπάθεια να διαφυλάξει την ασφάλειά της, ζητώντας εισαγγελική παρέμβαση, ώστε ο σύζυγός της να μην μπορεί να την πλησιάσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ