Κακοκαιρία σφυροκόπησε την Μακεδονία: Χαλάζι στην Ημαθία - Καταστροφές στα ορεινά χωριά Βέροιας
Ανανεώθηκε:
Η Κεντρική Μακεδονία βρέθηκε την Τρίτη στο επίκεντρο της κακοκαιρίας με βροχές, καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και χαλάζι, στην Ημαθία και την Πέλλα.
Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε βροχόπτωση το βράδυ της Τρίτης με τη θερμοκρασία να υποχωρεί.
Συγκεκριμένα στην Ημαθία το απόγευμα της Τρίτης 16 Αυγούστου άνοιξαν οι ουρανοί με σφοδρό μπουρίνι και έντονη νεροποντή να πλήττει Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, ενώ έντονο χαλάζι σφυροκόπησε και τα ορεινά χωριά του δήμου Βέροιας.
Πολλές ζημιές προκλήθηκαν - σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα veriotis.gr, από πλημμύρες και πτώσεις δέντρων από τον δυνατό άνεμο, ενώ στα ορεινά, όπως για παράδειγμα σε Σέλι, Ξηρολίβαδο, Ριζώματα και αλλού, «το έστρωσε» για τα καλά.
Στα Ριζώματα σύμφωνα με αναφορές, οι ζημιές που έχουν προκληθεί στις καλλιέργειες ντομάτας είναι μέχρι στιγμής ανυπολόγιστες.
Την ίδια ώρα, σφοδρό ήταν το χτύπημα και στην περιοχή Μουριές, στο Κιλκίς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Βόλος - Αποζημιώσεις για τους πληγέντες
Κακοκαιρία: Καταστροφές στα μαστιχοχώρια στη Χίο, μετρούν πληγές στο Βόλο
Καιρός: Ξεκινά «καυτό» 4ημερο - Πού θα φθάσει o υδράργυρος τις επόμενες ημέρες
Σε πλήρη εξέλιξη η απομάκρυνση των φερτών υλικών στους πλημμυρισμένους δρόμους της Αττικής
10:56
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ : Μετατοπίζεται ανατολικά ο Byron – Αφήνει πίσω σοβαρά προβλήματα και μεγάλες ζημιές (pics - vids)
10:54
ΔΥΠΑ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς
10:53
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρό εντοπίστηκε ζευγάρι μέσα στο σπίτι του
10:45