Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Θεσσαλονίκη - Εκρήξεις σε υποσταθμό της ΔΕΗ
Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη μετά τη σφοδρή κακοκαιρία, καθώς υπάρχει διακοπή ρεύματος σε μεγάλο μέρος της πόλης.
Σύμφωνα με το Grtimes.gr, τουλάχιστον τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν σε υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και Κατούνη
Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς και κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ελέγξει τι έχει συμβεί.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ξεπήδησαν φλόγες από το κτήριο, ενώ μετά την τρίτη έκρηξη, βγήκε μόνο καπνός με μυρωδιά καμένου πλαστικού.
Λόγω της έκτακτης διακοπής στην ηλεκτροδότηση, η Πυροσβεστική δέχτηκε αρκετές κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από τους ανελκυστήρες, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διακοπές ρεύματος καταγράφονται επίσης στις περιοχές της Ευκαρπίας, των Αμπελοκήπων και της Ξηροκρήνης για τις οποίες εκτιμάται ότι η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί ως τις 2.30 το μεσημέρι.
Ρεύμα δεν έχουν, επίσης, ορισμένα χωριά του Κιλκίς και ο συνοικισμός Προμηθέας στη Βέροια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα στη Θεσσαλονίκη - Πλημμύρες και κλειστοί δρόμοι
Ξανά λειτουργικός ο αγωγός East - West της Σαουδικής Αραβίας - Υπέστη ζημιές λόγω επιθέσεων
14:16
Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρός 23χρονος οδηγός μηχανής
14:11
Δύο συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ξάνθη
13:54
Εικόνες από την «έρημη» Αθήνα ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα (pics)
13:45