ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «Ένας άγριος σκύλος χύμηξε πάνω στο παιδί μου» - Συγκλονίζει η περιγραφή του πατέρα

Κρήτη: «Ένας άγριος σκύλος χύμηξε πάνω στο παιδί μου» - Συγκλονίζει η περιγραφή του πατέρα
Ο σκύλος έφυγε από την αυλή της γειτόνισσας και άρχισε με μανία να δαγκώνει το παιδί, περιγράφει ο πατέρας του 8 μηνών βρέφους cretapost.gr

Τη στιγμή της επίθεσης του σκύλου στο βρέφος 8 μηνών στην περιοχή της Αμμουδάρας Κρήτης, περιγράφει συγκλονισμένος ο πατέρας του μωρού, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξέταση από ιατροδικαστή.

«Το λυκόσκυλο χύμηξε πάνω στο παιδί μου να του βγάλει τα μάτια. Έχει σκίσιμο 3 εκατοστά στο μάτι. Η ιδιοκτήτρια υποστηρίζει ότι λύθηκε από το λουρί. Πάντως σίγουρα είναι ένας τεράστιος και άγριος σκύλος», αναφέρει μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα cretapost, ο κ. Μαρίνος Παπαδάκης.

«Αντί να ζητήσει συγγνώμη, υπέβαλλε μήνυση εναντίον μου».

Ο κ. Παπαδάκης περιγράφοντας στο cretapost.gr το περιστατικό τονίζει ότι την ώρα της επίθεσης εκείνος ήταν στη δουλειά. Η πεθερά του πήρε το παιδί για να το πάει βόλτα και ξαφνικά ο σκύλος έφυγε από την αυλή της γειτόνισσας και άρχισε με μανία να δαγκώνει το παιδί. Τα ουρλιαχτά της γιαγιάς που προσπαθούσε να σώσει το παιδί από το σκύλο ξεσήκωσαν τους περίοικους που έτρεξαν για να βοηθήσουν. Ο πατέρας ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το περιστατικό και έσπευσε στο σπίτι για να μεταφέρει το παιδί στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει ο πατέρας στο cretapost.gr, δεν είχε σκοπό να κινηθεί νομικά εναντίον της ιδιοκτήτριας του σκύλου. Όταν όμως βρισκόταν στο νοσοκομείο ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς του ΑΤ Μαλεβιζίου ότι η ιδιοκτήτρια είχε υποβάλλει μήνυση εναντίον του για ξυλοδαρμό.

Ο Μαρίνος Παπαδάκης κατέθεσε ήδη μήνυση εναντίον της ιδιοκτήτριας του σκύλου για τη σωματική βλάβη που υπέστη το παιδί του. Ταυτόχρονα ο πατέρας αναφέρει ότι «όλη η πολυκατοικία ήταν μπροστά και έβλεπε ένα μωρό στην αγκαλιά του πατέρα του, τα αίματα να τρέχουν και η ιδιοκτήτρια να μου κλείνει το δρόμο λέγοντας ότι «δεν είναι αυτό που νομίζεις» και «να σου εξηγήσω».

Και συνεχίζει λέγοντας ότι «ουδέποτε τη χτύπησα. Την έσπρωξα μέσα στον πανικό μου για να μεταφέρω το παιδί μου στο νοσοκομείο όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Αντί να ζητήσει ένα «συγγνώμη», θέλει να βγει κι από πάνω;», διερωτάται ο πατέρας.

Παράλληλα ο κ. Παπαδάκης επισημαίνει: «Θέλω να δικαιωθεί το μωρό μου. Δεν είμαι άνθρωπος να κάνω κακό σε κανέναν. Η Δικαιοσύνη και ο νόμος ας κρίνουν. Σίγουρα, δε φταίει ο σκύλος αλλά ο ιδιοκτήτης του».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς το μωρό έχει χάσει τον ύπνο του, το βράδυ έκλαιγε και ήταν ανήσυχο και σίγουρα θα χρειαστεί πολύς καιρός για να ξεπεράσει το φόβο και τον πανικό που υπέστη από την επίθεση.

Αν και το σκίσιμο πάνω από το βλέφαρο του μωρού είναι μεγάλο ωστόσο οι γιατροί δεν μπορούν να του κάνουν ράμματα λόγω της ηλικίας του. Με ειδικές αλοιφές και αντιβιώσεις θα αντιμετωπιστούν τα τραύματα του.

Στον ιατροδικαστή το βρέφος

Το πρωί της Δευτέρας το 8μηνο βρέφος εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή, ενώ τραβήχτηκαν και φωτογραφίες από τα τραύματα που θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία μαζί με το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ΑΤ Μαλεβιζίου.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Στο νοσοκομείο με τραύματα το μωρό που δέχτηκε επίθεση από λυκόσκυλο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ