Ιωάννινα: Στη ΜΕΘ 27χρονος αστυνομικός με εγκεφαλίτιδα
Ανανεώθηκε:
Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ένας 27χρονος αστυνομικός από τον Καρδαμά Ηλείας, που διαγνώσθηκε με σοβαρή εγκεφαλίτιδα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, την περασμένη Κυριακή ο νέος μετέβη στα Επείγοντα του Νοσοκομείου του Πύργου, καθώς δεν αισθανόταν καλά.
Αφού του έγιναν εξετάσεις του υπεδείχθη να επιστρέψει στην οικία του να ξεκουραστεί και εκεί η κατάστασή του επιδεινώθηκε.
Η μητέρα του επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον οικογενειακό τους γιατρό, ο οποίος αφού μίλησε και με τον νεαρό τον ενημέρωσε ότι πρόκειται περί σοβαρής εγκεφαλίτιδας και έπρεπε να μεταβεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».
Οι γιατροί του «Αγ.Ανδρέα» έκαναν τα πάντα και όπως φάνηκε η απόφασή τους να τον διασωληνώσουν άμεσα αποδείχθηκε καθοριστική.
Τελικά, ο 27χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάτρα: Έκκληση για αίμα για την τετράχρονη που παραμένει διασωληνωμένη με εγκεφαλίτιδα
Πάτρα: Διασωληνωμένο με εγκεφαλίτιδα ένα 4χρονο παιδί
Σέρρες: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από αγροτικό μηχάνημα στο χωράφι του
19:27
«Χωριάτικο»: Φορολογική απάτη ύψους 70 εκατ. ευρώ - Αχυράνθρωποι και από το εξωτερικό
19:16
Καραμανλής: Αρνητική εξέλιξη για τα εθνικά μας συμφέροντα η κύρωση του τουρκολιβυκού συμφώνου
19:05
Ο Άγγελος Παπανικολάου νέος πρόεδρος της ΕΟΚ στη «σκιά» του Basketgate
19:00