Μετρό: Πέτρα που εκσφενδόνισε άγνωστος τραυμάτισε επιβάτιδα στο κεφάλι
Ανανεώθηκε:
Επιβάτις της Γραμμής 1 του Μετρό τραυματίστηκε στο κεφάλι, από μία πέτρα που εκφενδόνισε άγνωστος από παρακείμενο δρόμο, εναντίον συρμού που κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνης και Ηρακλείου.
Για το περιστατικό, εξέδωσε ανακοίνωση η ΣΤΑΣΥ, η οποία εύχεται παράλληλα καλή και γρήγορη ανάρρωση στη γυναίκα και ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης.
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Με αφορμή το περιστατικό τραυματισμού επιβάτιδας της Γραμμής 1 του Μετρό, το απόγευμα της Τρίτης 13/09/2022, από πέτρα που εκσφενδόνισε άγνωστος εναντίον διερχόμενου συρμού, η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. εύχεται καταρχάς στη γυναίκα και την οικογένειά της καλή και γρήγορη ανάρρωση.
Η επιβάτιδα τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που δέχθηκε εντός συρμού, που την ώρα εκείνη κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο. Ο δράστης της επίθεσης εκσφενδόνισε πέτρα, εκτός των εγκαταστάσεων της ΣΤΑ.ΣΥ. από παρακείμενο δρόμο.
Η αντίδραση του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. ήταν άμεση, με την σταθμάρχη βάρδιας να συνδράμει την επιβάτιδα και να καλεί το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ.. Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης».
Έφτασαν στον Λευκό Οίκο το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας Κάρολος και Καμίλα (vid)
18:04
Κ. Παπαζάχος στο CNN Greece για Σκιάθο: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα αν είναι ο κύριος σεισμός»
17:58
Πάτρα: Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ο 89χρονος - Η στιγμή της σύλληψής του σε ξενοδοχείο
17:53
Η Κομισιόν πρότεινε σχέδιο για πιο απλή και αποτελεσματική νομοθέτηση
17:45