ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτιδα δέχτηκε επίθεση με πέτρα σε συρμό του ηλεκτρικού - Διαλεύκανση της υπόθεσης ζητά η ΣΤΑΣΥ

Επιβάτιδα δέχτηκε επίθεση με πέτρα σε συρμό του ηλεκτρικού - Διαλεύκανση της υπόθεσης ζητά η ΣΤΑΣΥ
Η γυναίκα βρίσκεται στο νοσοκομείο ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Στον «Ερυθρό Σταυρό» διακομίστηκε μια 55χρονη που χτυπήθηκε με πέτρα στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν σε διερχόμενο συρμό της γραμμής 1 του ηλεκτρικού.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, μεταξύ των σταθμών «Ειρήνη» και «Ηράκλειο» και η πέτρα εκσφενδονίστηκε από παρακείμενο δρόμο της λεωφόρου Κύμης.

Ο δράστης ή οι δράστες αναζητούνται ενώ και η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Με αφορμή το περιστατικό τραυματισμού επιβάτιδας της Γραμμής 1 του Μετρό, το απόγευμα της Τρίτης 13/09/2022, από πέτρα που εκσφενδόνισε άγνωστος εναντίον διερχόμενου συρμού, η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. εύχεται καταρχάς στη γυναίκα και την οικογένειά της καλή και γρήγορη ανάρρωση.


Η επιβάτιδα τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που δέχθηκε εντός συρμού, που την ώρα εκείνη κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο.


Ο δράστης της επίθεσης εκσφενδόνισε πέτρα, εκτός των εγκαταστάσεων της ΣΤΑ.ΣΥ. από παρακείμενο δρόμο. Η αντίδραση του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. ήταν άμεση, με την σταθμάρχη βάρδιας να συνδράμει την επιβάτιδα και να καλεί το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ.. Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ