Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν ομήρους μετανάστες σε διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης
Ανανεώθηκε:
Ομήρους σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης κρατούσαν τρεις δράστες, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στα χέρια της αστυνομίας.
Πρόκειται για 3 αλλοδαπούς ηλικίας 18, 17 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αρπαγή, παράνομη κατακράτηση, απόπειρα εκβίασης και εγκληματική οργάνωση.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα ξημερώματα του Σαββάτου εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και απελευθερώθηκαν τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι κρατούνταν παρά τη θέλησή τους, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της παράνομης κατακράτησης τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίσθηκαν σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας και συνελήφθησαν.
Οι δράστες μετερχόμενοι απειλές εκβίαζαν και απαιτούσαν από τα θύματά τους χρηματικά ποσά, προκειμένου να τους απελευθερώσουν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέλλα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραξε 33 απάτες σε όλη την Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Έκρυβε την κάνναβη σε γυψοσανίδα - Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά
Επιστροφή ενοικίου: Πότε και πώς υποβάλλονται οι τροποποιητικές δηλώσεις
03:00
Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Πόσο θα πληρώσουν φέτος οι καταναλωτές – Αναλυτικά παραδείγματα τιμών
02:00
ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι 18-29 ετών μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας
01:00
Δώρο Χριστουγέννων: Τι προβλέπεται αν δεν καταβληθεί στους εργαζομένους μετά τη λήξη της προθεσμίας
00:30