ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικούς μέσα σε περιπολικό

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικούς μέσα σε περιπολικό
Ο αλλοδαπός έσπασε το διαχωριστικό πλεξιγκλάς εντός του περιπολικού και επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στους δύο αστυνομικούς που ήταν μέσα σε αυτό Eurokinissi/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε η προσαγωγή ενός 45χρονου αλλοδαπού το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, καθώς την ώρα που βρισκόταν σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. έσπασε το διαχωριστικό πλεξιγκλάς και επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στους δύο αστυνομικούς που ήταν μέσα σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο αστυνομικοί, (οδηγός και συνοδηγός) τραυματίστηκαν από την επίθεση που δέχτηκαν και κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Το επεισόδιο έγινε στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος της αερογέφυρας του Κορδελιού και στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις που ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό. Οι δύο αστυνομικοί (υπηρετούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης) μεταφέρθηκαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, είχε προσαχθεί επειδή σε έλεγχο που προηγήθηκε διαπιστώθηκε πως δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που δικαιολογούν την παραμονή του στη χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ