ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Έρευνα για πιθανούς συνεργούς του Μίχου - Τα στοιχεία που εξετάζουν οι Αρχές

Σεπόλια: Έρευνα για πιθανούς συνεργούς του Μίχου - Τα στοιχεία που εξετάζουν οι Αρχές
Οι αστυνομικοί αναζητούν πιθανούς συνεργούς του Ηλία Μίχου Eurokinissi

Πολύ κοντά στην ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που κακοποίησαν την 12χρονη στα Σεπόλια βρίσκονται οι Αρχές. Οι αστυνομικοί αναζητούν πιθανούς συνεργούς του Ηλία Μίχου και έχουν στη διάθεσή τους μεγάλο όγκο υλικού από τις ηλεκτρονικές συσκευές, το οποίο εξετάζεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στοιχεία εις βάρος και άλλων ατόμων προκύπτουν από τις επικοινωνίες του 53χρονου κατηγορουμένου, ενώ στην ταυτοποίηση ατόμων αναμένεται να συμβάλλει με τη νέα της κατάθεση η 12χρονη.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η ΕΛ.ΑΣ. έχει δείξει φωτογραφίες τριών – τεσσάρων ανδρών στο παιδί. Δεν είναι «επώνυμοι» σε αντίθεση με τη φημολογία που υπάρχει. Οι Αρχές έδειξαν ονόματα και φωτογραφίες σε μια από τις δυο πρώτες καταθέσεις του κοριτσιού και εκείνο τους αναγνώρισε.

Οι άνδρες αυτοί εντοπίστηκαν από αριθμούς που βρέθηκαν στο κινητό του κατηγορούμενου, με τη 12χρονη να επιβεβαιώνει ότι έχει ξαναδεί τους ανθρώπους αυτούς.

Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, προχωράει και θα υπάρξουν κι άλλα στοιχεία για να «δεθούν» οι υποθέσεις που αφορούν αυτά τα 10 με 11 άτομα που έχει επιβεβαιώσει το παιδί ότι το κακοποιήσει. Μάλιστα, έχουν διαρρεύσει περιγραφές για τρεις από αυτούς:

  • Ο πρώτος από τα τρία πρόσωπα είναι ένας 32χρονος με μακριά μαλλιά. Είναι άγνωστη η ιδιότητά του και δεν φαίνεται να έχει κλείσει ραντεβού μέσα από το διαδίκτυο.
  • Ο δεύτερος είναι ένας 35χρονος, ο οποίος φαίνεται να είναι σωματώδης και με αγάπη προς τα γυμναστήρια.
  • Υπάρχει κι ένα τρίτο πρόσωπο, ο οποίος είναι εύσωμος με λίγα μαλλιά και γυαλιά και φέρεται να έχει κακοποιήσει και αυτός τη 12χρονη.

Ενδείξεις για πάνω από 50 εμπλεκόμενους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός από την εφαρμογή που είχε εγκαταστήσει ο Ηλίας Μίχος στο κινητό του παιδιού, διαχειριζόταν και τα social media της 12χρονης, όπως και το viber. Τα πάντα περνούσαν από το χέρι του και εκείνος επί της ουσίας απαντούσε για λογαριασμό της 12χρονης.

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι πως νέες πληροφορίες από την έρευνα της ΕΛΑΣ αναφέρεται πως υπάρχουν παραπάνω από 10-11 άτομα που έχουν προχωρήσει σε βιασμό του παιδιού. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Mega Live News τα άτομα αυτά είναι περίπου 50 και ήδη έχουν δοθεί αιτήματα άρσης απορρήτου για να υπάρξουν τα τα κατάλληλα στοιχεία που θα οδηγήσουν σε συλλήψεις και απαγγελία κατηγοριών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ