Πάτρα: Με σαλμονέλα στο νοσοκομείο 17 μαθητές παιδικού σταθμού
Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας έχουν μεταφερθεί με σαλμονέλα, συνολικά 17 παιδιά, όλα μαθητές παιδικού σταθμού της Ναυπάκτου.
Πρόκειται για παιδιά ηλικίας από 9 μηνών έως 4 ετών.
Όλα τα παιδιά εμφάνισαν τα συμπτώματα σχεδόν ταυτόχρονα ενώ η κατάσταση της υγείας τους είναι ελεγχόμενη και ανταποκρίνονται στη θεραπεία που λαμβάνουν, όπως μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ.
Πάντως, σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, τα συμπτώματα δεν εμπνέουν ανησυχία και όλα ανταποκρίνονται θετικά στην αγωγή.
Σύμφωνα με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τα παιδιά εισήχθησαν στο νοσοκομείο αφυδατωμένα και με θετικούς δείκτες λοίμωξης, ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνα για το τι συνέβη.
Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, η οποία έχει ζητήσει να γίνει έλεγχος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάτρα: Στο νοσοκομείο επτά παιδιά με συμπτώματα σαλμονέλας
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο Επί Σκηνής: Οι άνθρωποι σήμερα φοβούνται να εκτεθούν συναισθηματικά
08:30
Όμιλος AKTOR: Πώς οι νέες κινήσεις οδηγούν σε τριπλασιασμό του EBITDA
08:24
Στουρνάρας: «Αναγκαία η ρύθμιση για τον Νόμο Κατσέλη» - Τι και πόσο κερδίζει ο δανειολήπτης
08:22
Πολεμώντας τη φωτιά με... φωτιά: Τα νέα όπλα των πυροσβεστών και οι ακούραστοι φύλακες του δάσους
08:15