ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: «Στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν κι άλλα παιδιά» λέει ο Απόστολος Λύτρας

Κολωνός: «Στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν κι άλλα παιδιά» λέει ο Απόστολος Λύτρας
«Ένας άνθρωπος στα 53 του δεν ξεκινάει να κάνει τότε τον παιδοβιαστή, προφανώς θα έχει ξαναγίνει», λέει ο Απόστολος Λύτρας INTIME

Η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται μέσω του συνηγόρου της ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αδίκημα για το οποίο, δηλαδή την διακεκριμένη μαστροπεία από κοινού.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια απολογείται σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ενώ το ανακριτικό κατώφλι αναμένεται να περάσουν και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, οι 33χρονος και 36χρονος που συνελήφθησαν την Παρασκευή και το Σάββατο.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της μητέρας της 12χρονης, Απόστολο Λύτρα, ούτε η θεία που είχε πολύ καλή σχέση με την οικογένεια, ούτε η μεγάλη αδερφή του κοριτσιού γνώριζαν τι συνέβαινε.

Ο κ. Λύτρας μιλώντας στο OPEN ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία, Ηλίας Μίχος, με διάφορους τρόπους είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας αλλά και από άλλες οικογένειες με παιδιά.

«Στο κατάστημά του σύχναζαν παιδιά» λέει ο ίδιος και τονίζει πως «ένας άνθρωπος στα 53 του δεν ξεκινάει να κάνει τότε τον παιδοβιαστή, προφανώς θα έχει ξαναγίνει».

Αναφορικά με το πώς θα μπορούσε η μητέρα να μην είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε, ο δικηγόρος διευκρίνισε πως «το αν έχουμε μία κακή μητέρα ή ένα κακό περιβάλλον ή ένα αδιάφορο οικογενειακό περιβάλλον, είναι άλλο από τη μαστροπεία».

«Και το πρώτο τιμωρείται, αλλά για να έχουμε μαστροπεία χρειάζονται συγκεκριμένα στοιχεία», πρόσθεσε.

Έπειτα, σχετικά με τα εμβάσματα που έχουν εντοπιστεί σε τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας, ο δικηγόρος της ανέφερε πως δεν ξέρει από ποιον είναι τα δύο εμβάσματα των 20 και 25 ευρώ.

«Υπάρχει ένα όνομα, υπάρχουν τα στοιχεία και περιμένουμε να δούμε».

Τέλος, υπογράμμισε πως ο ισχυρισμός της μητέρας είναι ότι δεν έχει σχέση με το έμβασμα και δεν γνωρίζει τον άνθρωπο που μετέφερε τα χρήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ