ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: Έφτασε στην Ευελπίδων η μητέρα

Βιασμός 12χρονης: Έφτασε στην Ευελπίδων η μητέρα
CNN Greece

Έφτασε στην Ευελπίδων η μητέρα της 12χρονης, η οποία αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας για τις κατηγορίες που τη βαρύνουν. 

Η 37χρονη μητέρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της ανήλικης κόρης της και καλείται σήμερα να δώσει απαντήσεις σε όσα καταλογίζονται στο κατηγορητήριο που συνέταξε σε βάρος της, την περασμένη Τετάρτη, η 33η Τακτική Ανακρίτρια που εξέδωσε εναντίον της ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Η κατηγορία που η μητέρα του παιδιού «μοιράζεται» με τον Ηλία Μίχο, αφορά συγκεκριμένα στοιχεία που, κατά τη δικογραφία, την τοποθετούν στην πλευρά με εκείνους που εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά το κοριτσάκι.

Στοιχεία που σχετίζονται με μικρά χρηματικά ποσά που φαίνεται να έχει δεχθεί σε λογαριασμό της τα οποία, σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων της Απόστολο Λύτρα, δεν εμβάστηκαν από τον συγκατηγορούμενο της για μαστροπεία, αλλά από άλλα πρόσωπα.

Φαίνεται, επίσης, πως ένα από τα στοιχεία που την φέρνουν αντιμέτωπη με τη δικαστική λειτουργό είναι η ενεργοποίηση του ψεύτικου προφίλ του κοριτσιού σε ιστότοπο ραντεβού, από το WiFi του σπιτιού.

Το στοιχείο αυτό, κατά τη δικογραφία, καθιστά την 37χρονη μητέρα ύποπτη ως συνδιαχειρίστρια του επίμαχου λογαριασμού που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος.

Η θέση της κατηγορουμένης είναι κάθετη, πως δεν έκανε ποτέ κάτι σε βάρος του παιδιού και πως όταν πληροφορήθηκε από συγγενικό της πρόσωπο όσα γίνονταν με τον Ηλία Μίχο, την έκαναν έξαλλη. Προς επίρρωση του ισχυρισμού της, η γυναίκα επικαλείται τα μηνύματα που φαίνεται να του είχε στείλει, στα οποία εμφανίζεται έξαλλη και απειλεί να «του φάει το λαρύγγι».

Προθεσμία να απολογηθούν έλαβαν οι τρεις κατηγορούμενοι

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη ζήτησαν και έλαβαν και οι τρεις κατηγορούμενοι παιδοβιαστές της 12χρονης από τον Κολωνό. Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος αρνείται την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα διανοητικό, το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό που τον εξέτασε χθες στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα.

Ισχυρίζεται ακόμη ότι υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη, έγιναν δύο συναντήσεις, ενώ η τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων ενώ προσθέτει πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που πλέον τελεί διαθεσιμότητα ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, ότι έγινε μία μόνο συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Ο 34χρονος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας αρνείται επίσης την κατηγορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ