ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τρεις άνδρες

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τρεις άνδρες
INTIME NEWS/ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής πέρασαν αυτοωβούλως τρεις άνδρες που φέρονται να μιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με τη 12χρονη-θύμα συστηματικού βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τρεις άνδρες, ηλικίας 66, 57 και 48 ετών, που συνομιλούσαν διαδικτυακά και ενδεχομένως να συναντήθηκαν με την 12χρονη ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση, κατά την εξέτασή τους και οι τρεις ανέφεραν πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στα Σεπόλια

«Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση» σύμφωνα με την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό πως ακόμη δύο άνδρες, ηλικίας 43 και 54 ετών, που φέρονται να συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αρχικά εμφανίστηκε ο 43χρονος, που ταυτοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Ο συγκεκριμένος ανέφερε ότι από το καλοκαίρι συνομιλούσε μέσω διαδικτύου με νεαρή που προσομοιάζει στην 12χρονη.

Αργότερα, εμφανίστηκε ο 54χρονος, ο οποίος υποστήριξε, ότι συνομιλεί με διάφορα άτομα σε διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών, αλλά όχι με ανήλικα κορίτσια.

Οι δύο άνδρες αποχώρησαν αργότερα από τη ΓΑΔΑ, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή τους στη δυσώδη υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ