ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια - βιασμός 12χρονης: Φοβάται για τη ζωή της η μητέρα της στις φυλακές

Σεπόλια - βιασμός 12χρονης: Φοβάται για τη ζωή της η μητέρα της στις φυλακές
Φόβο για τη ζωή της εκφράζει η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια INTIME/ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Φόβο για τη ζωή της έχει εκφράσει η μητέρα της 12χρονης μέσα στις φυλακές σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κωνσταντίνο Βαρσάμη.  

Το γεγονός ότι η 37χρονη μητέρα της 12χρονης κατηγορείται για μαστροπεία της κόρης με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί, προκαλεί ανησυχία στην ίδια η οποία έχει εκφράσει φόβο για τη ζωή της μέσα στις φυλακές, ανέφερε στο MEGA ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, Κωνσταντίνος Βαρσάμης.

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων: «Λογικό δεν είναι; Πώς μπορούμε να γνωρίζουμε τις αντιδράσεις των υπόλοιπων γυναικών κρατουμένων;».

Αναφερόμενος στις συνθήκες κράτησής της, τόνισε: «Η κρατούμενη είναι σε καθεστώς προστασίας λόγω της βαρύτητας του αδικήματος και λόγω της έκτασης που έχει πάρει στα ΜΜΕ. Είναι ένα θέμα το οποίο έχει συνταράξει όλη την ελληνική κοινωνία και σίγουρα θα έχει και κάποια επίδραση στις άλλες κρατούμενες. Λογικό είναι η διοίκηση της φυλακής να πάρει αυτά τα μέτρα για να μην υπάρξει περίπτωση να δεχθεί κάτι από άλλες συγκατούμενες».

Στην πτέρυγα της Πισπιρίγκου η 37χρονη

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης κρατείται στην ίδια πτέρυγα με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης, αρνείται κατηγορηματικά την διακεκριμένη μαστροπεία που της αποδίδεται.

Τα επιβαρυντικά στοιχεία που έκριναν την προσωρινή κράτηση της 37χρονης ήταν, μεταξύ άλλων, τα τέσσερα επίμαχα εμβάσματα με ποσά των 20 και 25 ευρώ που βρέθηκαν σε τραπεζικό της λογαριασμό της καθώς και ένα μήνυμα της 12χρονης προς τον 53χρονο παιδεραστή Ηλία Μίχο, που σύμφωνα με πληροφορίες έγραφε:

«Τα λεφτά στη μάνα μου».

Επίσης ένα ακόμα sms της 12χρονης προς τη μητέρα της στα τέλη του Αυγούστου που έλεγε «μου έδωσε 50 ευρώ» και φέρεται να συνδέεται με την περίοδο που το παιδί συνομιλούσε με τον 42χρονο προφυλακισμένο παιδεραστή Ιωάννη Σοφιανίδη.

Η 37χρονη μητέρα υποστήριξε στην απολογία της ότι το συγκεκριμένο γραπτό μήνυμα στο κινητό δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας, αλλά με οικογενειακά θέματα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στον λογαριασμό της 37χρονης έχουν εντοπιστεί δυο επώνυμα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από λογαριασμό του Ηλία Μίχου και κατατέθηκαν τον Ιούλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ