ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με καυστικό υγρό - Έφοδος σε επτά σπίτια στην Κρήτη: Πού ψάχνουν την 38χρονη οι Αρχές

Επίθεση με καυστικό υγρό - Έφοδος σε επτά σπίτια στην Κρήτη: Πού ψάχνουν την 38χρονη οι Αρχές
Τα οικήματα αυτά προέκυψαν μετά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, η οποία έδινε το «πράσινο φως» στις Αρχές, για να κάνουν έρευνα και να αναζητήσουν και να συλλάβουν την 38χρονη. EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Έφοδο σε επτά σπίτια στην Κρήτη έκαναν πριν από λίγο οι Αρχές, ψάχνοντας να εντοπίσουν την 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό και τραυμάτισε σοβαρά τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Πρόκειται για επτά σημεία στο Ηράκλειο αλλά και τα περίχωρα της πόλης. Τα οικήματα αυτά προέκυψαν μετά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου η οποία έδινε το «πράσινο φως» στις Αρχές, για να κάνουν έρευνα και να αναζητήσουν και να συλλάβουν την 38χρονη.

Πρόκειται για σημεία από τα οποία βρέθηκε η καταζητούμενη τα τελευταία 24ωρα που αναζητείται, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο και τις υποψίες ότι κάποιος συνεργός είναι αυτός που τη βοηθά να μετακινείται, ενώ όλα δείχνουν ότι υπάρχει και κάποιο πρόσωπο, το οποίο τη βοηθά να κρύβεται και να εξαφανίζει τα ίχνη της.

Οι Αρχές προσπαθούν να κινηθούν γρήγορα και να ανεβάσουν «στροφές» στην έρευνα, γνωρίζοντας ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος το προηγούμενο διάστημα, ενώ όσο περνάει η ώρα, η ένταση μεγαλώνει και ο φόβος για βεντέτα γίνεται ακόμη πιο υπαρκτός.

Άφαντη για τρίτη ημέρα η 38χρονη

Την ίδια στιγμή, πάντως, οι Αρχές εκτιμούν πως η 38χρονη δεν έχει καταφέρει να φύγει από την Κρήτη και περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται πως αμέσως μετά από την πράξη της κάλεσε κάποιον από το κινητό της, πιθανότατα για να την παραλάβει.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος της γυναίκας έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Επίθεση με καυστικό υγρό: Κάμερες «έπιασαν» την 38χρονη

Τις κινήσεις της 38χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο, έχει καταγράψει κάμερες ασφαλείας.

Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να βγαίνει από το ξενοδοχείο με γρήγορα βήματα, να στρίβει αριστερά, να κινείται προς το λιμάνι και την τελευταία φορά που την «πιάνουν» κάμερες να βρίσκεται κοντά σε μεγάλο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24, στο υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία δεν φαίνεται η γυναίκα να κάνει χρήση του κινητού της τηλεφώνου.

«Φορούσε μια φούστα και ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και από τον τρόπο που κινούνταν φαινόταν να θέλει να απομακρυνθεί γρήγορα από το σημείο» αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

«Ίσως κατευθύνθηκε προς το λιμάνι, που είναι το πιθανότερο ή να ανέβηκε το δρόμο με κατεύθυνση την πλατεία Ελευθερίας. Αναζητούμε κάμερες και σε άλλα σημεία» κατέληξε αρμόδια πηγή.

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του 36χρονου

Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς κινδυνεύει να χάσει το μάτι του από την επίθεση.

Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο 36χρονος συναντήθηκε με την 38χρονη εν διαστάσει σύντροφό του σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η 38χρονη φέρεται να του πέταξε καυστικό υγρό, το οποίο προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στον λαιμό του 36χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ