ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με καυστικό υγρό: Άφαντη για τρίτη ημέρα η 38χρονη – Έρευνες σε σπίτια συγγενών και φίλων

Επίθεση με καυστικό υγρό: Άφαντη για τρίτη ημέρα η 38χρονη – Έρευνες σε σπίτια συγγενών και φίλων
Οι αστυνομικοί αναμένουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Άφαντη παραμένει τρίτη ημέρα η 38χρονη από την Κρήτη που επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της με καυστικό υγρό.

Η γυναίκα, που σε συνομιλίες με δημοσιογράφους είχε δηλώσει ότι θα παρουσιαστεί στις Αρχές τη Δευτέρα μετά από συνεννόηση με το δικηγόρο της, δεν έχει εμφανιστεί προσώρας, υποστηρίζοντας ότι «φοβάται για τη ζωή της».

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή της, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τη γυναίκα σε όποιο πιθανό σημείο θα μπορούσε να έχει βρει καταφύγιο.

Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας cretapost.gr, αναφέρουν ότι έχουν ελεγχθεί σπίτια συγγενών και φίλων στην περιοχή του Ηρακλείου -ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, οι Αρχές εκτιμούν πως η 38χρονη δεν έχει καταφέρει να φύγει από την Κρήτη και περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται πως αμέσως μετά από την πράξη της κάλεσε κάποιον από το κινητό της, πιθανότατα για να την παραλάβει.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος της γυναίκας έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του 36χρονου

Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς κινδυνεύει να χάσει το μάτι του από την επίθεση.

Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο 36χρονος συναντήθηκε με την 38χρονη εν διαστάσει σύντροφό του σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η 38χρονη φέρεται να του πέταξε καυστικό υγρό, το οποίο προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στον λαιμό του 36χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ