ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ένας 39χρονος προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ - Συνομιλούσε με το προφίλ της 12χρονης

Σεπόλια: Ένας 39χρονος προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ - Συνομιλούσε με το προφίλ της 12χρονης
Ο άνδρας κατέθεσε το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI

Ένας ακόμη άντρας, 39 ετών, προήλθε σήμερα στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως και ανέφερε ότι είχε συνομιλήσει με ένα προφίλ το οποίο φέρεται να είναι της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως στις συνομιλίες που είχε με το προφίλ του παιδιού, του είπε ότι είναι 17 ετών.

Ο άνδρας κατέθεσε το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Στο επίκεντρο των ερευνών είναι ακόμη 10 άνδρες που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, ισχυριζόμενοι πως είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη χωρίς να έχουν βρεθεί μαζί της.

Ωστόσο, η αστυνομία φαίνεται να έχει στοιχεία που δείχνουν πως κάποιοι από αυτούς δεν είπαν την αλήθεια στις Αρχές.

Περισσότερες εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται αφού το παιδί αναγνωρίσει από φωτογραφίες τους βιαστές του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως 39χρονος ημεδαπός στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Ο ανωτέρω ανέφερε ότι αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ