ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για τον 28χρονο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε 4χρονο

Προθεσμία για τον 28χρονο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε 4χρονο
Το αίτημα του κατηγορουμένου έγινε δεκτό, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί η ημερομηνία απολογίας ΑΠΕ - ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες ζήτησε ο 28χρονος, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρους ενός 4χρονου παιδιού, από τον στρατιωτικό ανακριτή.

Το αίτημα του κατηγορουμένου έγινε δεκτό, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί η ημερομηνία απολογίας. Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, λέγοντας πως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίησηενός 4χρονου παιδιού, με την μητέρα του και νταντά του αγοριού να μπαίνει επίσης στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του μικρού παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ότι κακοποίησαν τον γιο του.

Σημειώνεται πως τα όσα αδιανόητα ζούσε το 4χρονο αγοράκι στα χέρια του 28χρονου φερόμενου παιδεραστή αποκάλυψε το παιδί μέσα από ζωγραφιές του αφού δεν μπορούσε με άλλο τρόπο να μιλήσει για την κακοποίησή του.

Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς του παιδιού φαίνεται πως παρατήρησαν να έχει αλλάξει πολύ η συμπεριφορά του και αφού είδαν κάποιες περίεργες ζωγραφιές του, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος δεν άργησε να αποκωδικοποιήσει τις εικόνες και να αποκαλυφτεί η ασέλγεια.

Ο κατηγορούμενος 28χρονος φέρεται να πήγαινε στο σπίτι της οικογένειας όταν έλειπαν οι γονείς και να προχωρούσε στις αδιανόητες αυτές πράξεις, με την μητέρα του μάλιστα να έχει επίγνωση αυτών.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Πρόκειται για τον ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994, σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ