ΕΛΛΑΔΑ

Ασέλγεια σε 4χρονο στο Αγρίνιο: Στο «κάδρο» και η μητέρα του 28χρονου - Γιατί δεν έχει συλληφθεί

Ασέλγεια σε 4χρονο στο Αγρίνιο: Στο «κάδρο» και η μητέρα του 28χρονου - Γιατί δεν έχει συλληφθεί
Ο 28χρονος δεν θεωρήθηκε ύποπτος φυγής EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία του Αγρινίου μετά την αποκάλυψη πως ένας 28χρονος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση ενός 4χρονου παιδιού, με την μητέρα του και νταντά του αγοριού να μπαίνει επίσης στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Παρ’ ότι δόθηκε εισαγγελική διαταγή για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου, ο ίδιος παραμένει ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον Alpha, όταν έγινε η καταγγελία από την οικογένεια του παιδιού, η υποδιεύθυνση Ασφαλείας είχε στείλει όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα Αγρινίου αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι ο 28χρονος τότε ήταν στρατιώτης, παρενέβη ο στρατιωτικός εισαγγελέας και ζήτησε τη δικογραφία.

Τότε, κάλεσε τον 28χρονο σε ανωμοτί κατάθεση, και αμέσως μετά του απαγγέλθηκε η κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο κάτω των 10 ετών που συνιστά κακούργημα.

Βάσει της κατηγορίας που του αποδόθηκε, ο στρατιωτικός εισαγγελέας ζήτησε τη δημοσίευση των στοιχείων του.

Ο 28χρονος αναμένεται να κληθεί σε απολογία και, αν οι δικαστικές αρχές κρίνουν πως συντρέχουν λόγοι, θα εκδώσουν ένταλμα για τη σύλληψή του.

Σε ερώτηση του σταθμού γιατί δεν έγινε πρώτα η σύλληψη του 28χρονου, η απάντηση ήταν πως είναι στη διακριτική ευχέρεια των δικαστικών αρχών, πως δεν θεωρήθηκε ύποπτος φυγής και πως ήταν συνεργάσιμος από την πρώτη στιγμή με τις Αρχές.

«Εμείς υποβάλαμε μήνυση το καλοκαίρι του 2021. Οι πράξεις αυτές φέρεται ότι έγιναν από τον φερόμενο δράστη από τον Μάρτιο περίπου του 2021 μέχρι και τον Μάιο του 2021, όταν υπηρετούσε ο φερόμενος ως δράστης την θητεία του. Γι' αυτό και εγκαθιδρύεται η αρμοδιότητα του στρατοδικείου» ανέφερε σε δηλώσεις του και ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σημειώνεται πως τα όσα αδιανόητα ζούσε το 4χρονο αγοράκι στα χέρια του 28χρονου φερόμενου παιδεραστή αποκάλυψε το παιδί μέσα από ζωγραφιές του αφού δεν μπορούσε με άλλο τρόπο να μιλήσει για την κακοποίησή του.

Οι γονείς του παιδιού φαίνεται πως παρατήρησαν να έχει αλλάξει πολύ η συμπεριφορά του και αφού είδαν κάποιες περίεργες ζωγραφιές του, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος δεν άργησε να αποκωδικοποιήσει τις εικόνες και να αποκαλυφτεί η ασέλγεια.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του μικρού παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ότι κακοποίησαν τον γιο του.

Ο κατηγορούμενος 28χρονος φέρεται να πήγαινε στο σπίτι της οικογένειας όταν έλειπαν οι γονείς και να προχωρούσε στις αδιανόητες αυτές πράξεις, με την μητέρα του μάλιστα να έχει επίγνωση αυτών.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Πρόκειται για τον ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994, σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε τα στοιχεία του εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ