ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: Ένας ακόμη άνδρας προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: Ένας ακόμη άνδρας προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ
Πρόκειται για έναν 48χρονο Έλληνα (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

Ένας ακόμη άνδρας, ηλικίας 48 ετών, προσήλθε χθες, Τρίτη 2 Νοεμβρίου, στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως, μετά από επικοινωνία με την 12χρονη από τα Σεπόλια μέσω της εφαρμογής Blindchat

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άνδρας, ελληνικής καταγωγής, δήλωσε πως συνομίλησε μέσω της εφαρμογής γνωριμιών με «άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη».

Ο άνδρας εξετάστηκε ενόρκως και στη συνέχεια αποχώρησε.

Η συμμετοχή του στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης διερευνάται, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία βραδινές ώρες χθες (1-11-2022), 48χρονος ημεδαπός.


Ο ανωτέρω ανέφερε ότι συνομίλησε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.


Ο ανωτέρω ημεδαπός, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Το κορίτσι αναγνώρισε άλλα τρία πρόσωπα

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, η 12χρονη κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής κατάθεσής της -της τέταρτης κατά σειρά- αναγνώρισε τρία νέα πρόσωπα.

Έξι ώρες κατέθετε η 12χρονη ενώπιον ψυχολόγων που προσπαθούσαν να την κάνουν να αισθανθεί οικεία με τη διαδικασία.

Τις έδειξαν δεκάδες φωτογραφίες υπόπτων και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αναγνώρισε τρία νέα πρόσωπα, ενώ υπήρχαν και αρκετά για τα οποία το παιδί απαντούσε «δεν θυμάμαι».

Οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να ενημερώσουν την ανακρίτρια και στη συνέχεια οι δικαστικές αρχές να εκδώσουν νέα εντάλματα σύλληψης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ