Μετρό Σύνταγμα: Έκθεση με εξομοιωτές πτήσης μαχητικού αεροσκάφους F-16

Έως και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιείται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στον σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα», αεροπορική έκθεση στο πλαίσιο του Εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η έκθεση περιλαμβάνει 2 εξομοιωτές πτήσης μαχητικού αεροσκάφους F-16 που έχουν κατασκευαστεί από την ΠΑ στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής, καθώς και προσομοίωση πτήσης αεροσκαφών Rafale, F-4E, M2000-5 και F-16 μέσω εικονικής πραγματικότητας (virtual reality), αεροπορικών εκθεμάτων και στατικού μοντελισμού, καθώς και παρουσίαση των στρατιωτικών σχολών (ΣΙ και ΣΜΥΑ), μέσω βίντεο και φωτογραφιών από την εκπαίδευση και την καθημερινότητά τους.






Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς ο οποίος ξεναγήθηκε στους χώρους της και συνομίλησε με το προσωπικό της ΠΑ και με τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μήνυμα Οικονόμου στην Τουρκία: «Αδιαπέραστη η ελληνική ασπίδα»

Έρχεται η 4η ελληνική Φρεγάτα Belharra (Pics)
.jpg?t=sQYn58Mj87bberHZ5T3UbQ)
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως 27 Ιουνίου
03:00
Ανείσπρακτα ενοίκια: Πώς να γλιτώσετε τον φόρο - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
02:00
«Εξοικονομώ»: Νέες προθεσμίες για τα προγράμματα - Τι ισχύει για νέους και επιχειρήσεις
01:00
Νέα εφαρμογή της ΑΑΔΕ για την εξυπηρέτηση ατόμων με δυσκολίες στην επικοινωνία
00:30