ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Πού κρυβόταν η 38χρονη μέχρι να παραδοθεί στις Αρχές

Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Πού κρυβόταν η 38χρονη μέχρι να παραδοθεί στις Αρχές
Στιγμιότυπο από τη μεταφορά της 38χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, στα δικαστήρια Ηρακλείου EUROKINISSI / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Έφοδο σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην περιοχή της Αγίας Γαλήνης όπου εκτιμάται ότι κρυβόταν η 38χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστασει σύζυγό της, έκαναν οι αστυνομικές Αρχές της Κρήτης.

Ακολουθώντας τα στοιχεία από το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου, αστυνομικοί με κλιμάκιο της σήμανσης έκαναν έφοδο στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι διωκτικές αρχές φαίνεται να εντόπισαν και τον οδηγό ταξί ο οποίος τη μετέφερε μέχρι τα νότια παράλια του Ρεθύμνου.

Όπως είχε αποκαλύψει το τοπικό μέσο ΚΡΗΤΗ TV, οι αστυνομικοί έκαναν εφόδους στις γύρω περιοχές αναζητώντας τα ίχνη της λίγες ώρες πριν συλληφθεί. Συγκεκριμένα είχαν πραγματοποιηθεί έφοδοι στην Αγία Βαρβάρα, το Λέντα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αγίας Γαλήνης, ακολουθώντας τα ίχνη του ταξί που γνώριζαν ότι την είχε παραλάβει λίγο μετά την έξοδο της από το ξενοδοχείο.

Σε ανύποπτο χρόνο φαίνεται να έχει καταθέσει στην ασφάλεια και ο οδηγός του ταξί ο οποίος ωστόσο κάθε άλλο παρά διαφώτισε τις έρευνες. Γεγονός που αναμένεται να αξιολογηθεί από την Ανακρίτρια στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το neakriti.gr η σήμανση σάρωσε το δωμάτιο του τουριστικού καταλύματος όπου φαίνεται ότι παρέμεινε η 38χρονη αναζητώντας στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την παρουσία της, αλλά και την παρουσία οποιουδήποτε άλλου προσώπου.

Την ίδια ώρα εντύπωση προκαλεί επίμονη προσπάθεια της 38χρονης να επικοινωνήσει με τον συνήγορο της οικογένειας του 36χρονου εγκαυματία, Αλέξη Κούγια στον οποίο τηλεφώνησε μέσα από τη φυλακή, ζητώντας του να συναντηθούν. Την επικοινωνία έχει επιβεβαιώσει με ανακοίνωσή του το γραφείου γνωστού ποινικολόγου , η οποία αναφέρει:

«Μου απηύθυνε τη φράση «είμαι η Μαρία από την Κρήτη» και, όταν την ρώτησα ποια Μαρία, μου είπε «η αντίπαλός σου». Τη ρώτησα τι θέλει από εμένα και μου είπε ότι θέλει να την επισκεφτώ στις φυλακές Νεαπόλεως, όπου κρατείται, και ότι θέλει να με ενημερώσει για το τι ακριβώς έχει συμβεί, γιατί στην απολογία της δεν έχει αποκαλύψει ακριβώς το τι πράγματι συνέβη».

Η ανακοίνωση προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου της 38χρονης, Απόστολου Λύτρα, ο οποίος έκανε λόγο για φάρσα από άγνωστη γυναίκα αποκλείοντας το ενδεχόμενο να τηλεφώνησε η 38χρονη μέσα από τη φυλακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ