ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Δύο χώρους όπου την εξέδιδε ο Μίχος αναγνώρισε το παιδί

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Δύο χώρους όπου την εξέδιδε ο Μίχος αναγνώρισε το παιδί
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες αστυνομικών και δικαστικών για την υπόθεση συστηματικού βιασμού και εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, με επικεφαλής τον 53χρονο παιδεραστή Ηλία Μίχο, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για σωρεία κακουργημάτων.

Στη μαραθώνια τέταρτη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, που κράτησε περισσότερες από έξι ώρες, το παιδί κατάφερε να αναγνωρίσει βιαστές της, γεγονός που οδήγησε σε τέσσερις νέες συλλήψεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αρμόδιοι της επέδειξαν περισσότερες από 200 φωτογραφίες.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, το 12χρονο κορίτσι αναγνώρισε δύο ξεχωριστούς χώρους όπου την εκπόρνευε ο 53χρονος παιδεραστής και βασικός κατηγορούμενος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί αναγνώρισε τον οίκο ανοχής στον οποίο είχε αναφερθεί εκτενώς και σε προηγούμενη κατάθεσή της καθώς και έναν ακόμα χώρο, όπου ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε κατ' εξακολούθηση. Η 12χρονη φέρεται να κατέθεσε ότι εισέρχονταν στον δεύτερο χώρο, συνοδεία του Μίχου, καθώς ο 53χρονος είχε το κλειδί του δωματίου.

Οι αστυνομικοί ερευνούν εδώ και ημέρες τις διασυνδέσεις του 53χρονου με τον οίκο ανοχής, καθώς και την ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος παιδεραστίας.

Νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου, ένας 39χρονος κι ένας 35χρονος που εμπλέκονται στη δυσώδη υπόθεση κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους. Οι δυο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής και αρνούνται τις κατηγορίες.

Ο 39χρονος, υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι, είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες, υποστηρίζοντας πως δεν είχε επαφή με το κορίτσι, παρά μόνο συνομιλίες και μια συνάντηση στην οποία δε συνεβρέθηκε σεξουαλικά μαζί της.

Ο 35χρονος δηλώνει εισοδηματίας και το κατηγορητήριο του αποδίδει τρεις συναντήσεις με τη 12χρονη.

Με τη σημερινή απόφαση 33ης τακτικής ανακρίτριας και εισαγγελέα οι προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση ανέρχονται σε εννέα.

Την προσεχή Πέμπτη 10 Νοεμβρίου θα απολογηθεί ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που αρνείται την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι συνάντησε τρεις φορές τη 12χρονη ωστόσο, όπως είπε, νόμιζε ότι ήταν μεγαλύτερη. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι έδωσε χρήματα «για να την βοηθήσει» και πως «δεν υπήρξε ερωτική πράξη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ