Ελευσίνα: Συναγερμός για 16χρονη που εξαφανίστηκε από νοσοκομείο
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση μίας 16χρονης από νοσοκομείο στην περιοχή της Ελευσίνας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για τη Φωτεινή – Ελεούσα, Λ., σύμφωνα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που ενημερώθηκε σήμερα, 18/11/22 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Φωτεινή – Ελεούσα, Λ., έχει υψηλό ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει μακριά μαύρα σπαστά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
SPONSORED
Βρέθηκε ορειβάτης που αγνοούνταν στο Έβερεστ - Επέζησε χωρίς νερό και τροφή για μία εβδομάδα
17:48
Εκεχειρία με αστερίσκους στο Λίβανο - Την απορρίπτει η Χεζμπολάχ, νέα πλήγματα από το Ισραήλ
17:43
Ισόβια κάθειρξη και 125 έτη σε Ιρανό διακινητή για το θάνατο μετανάστη στο Φαρμακονήσι
17:37
Σε λειτουργία το politis.gov.gr: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών
17:26