Θεσσαλονίκη: Σύλληψη διακινητών που μετέφεραν αλλοδαπούς σε ειδικές κρύπτες φορτηγών
Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη δύο αλλοδαποί οδηγοί, μία 23χρονη γυναίκα κι ένας άντρας 19 ετών
Το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο περιπολιών στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο ύψος των κόμβων Ασπροβάλτας και Κερδυλλίων, αντίστοιχα, εντόπισαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ισάριθμα φορτηγά αυτοκίνητα που μετέφεραν παράνομα, σε ειδικές κρύπτες, αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί οδηγοί, μία 23χρονη γυναίκα κι ένας άντρας 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Αγίου Αθανασίου, αντίστοιχα.
Σημειώνεται ότι, στη δεύτερη περίπτωση, διαπιστώθηκε ότι το όχημα που οδηγούσε ο 19χρονος έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και από την έρευνα προέκυψε πως έχει δηλωθεί κλοπή του τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, σε αστυνομικό κατάστημα του Νομού Αττικής.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια και συνελήφθησαν επτά ακόμη άτομα, καθώς δεν διέθεταν τα απαιτούμενα, νομιμοποιητικά για την παραμονή τους στη χώρα, έγγραφα.
Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Λεβέντη - Συντετριμμένη η οικογένειά του
14:20
Καύσωνας: Πάνω από τα δύο τρίτα των κατοίκων στην Ευρώπη βίωσαν θερμοκρασίες άνω των 35 βαθμών
14:18
Καιρός: Βροχές και μπόρες αύριο στην Αττική - Υποχωρεί η θερμοκρασία την Κυριακή, 35άρια από Δευτέρα
14:16
Ο Σωτήρης Νίνης στο Allwyn Game Time: Οι μεγάλες προσδοκίες στην καριέρα του
14:09