ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Άριελ» - Θεσσαλονίκη: Διευρυμένο ωράριο στις δομές αστέγων

Κακοκαιρία «Άριελ» - Θεσσαλονίκη: Διευρυμένο ωράριο στις δομές αστέγων
Περισσότερες ώρες θα είναι ανοικτές την Πέμπτη οι κοινωνικές δομές στη Θεσσαλονίκη λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα EUROKINISSI / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Με διευρυμένο ωράριο, λόγω της κακοκαιρίας, λειτουργούν σήμερα Πέμπτη (1/12) οι δομές προσωρινής φιλοξενίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στo πλαίσιο της πολιτικής σχεδίασης για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών συνθηκών και για την προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας, πρόκειται σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022, να λειτουργήσει με διευρυμένο ωράριο τις ήδη υφιστάμενες δομές, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να παρασχεθεί προσωρινή φιλοξενία για όλο το χρονικό διάστημα που οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Πρόκειται για το Υπνωτήριο Αστέγων (Ανδρέου Γεωργίου 13 τηλ. 2310528811), που θα λειτουργήσει από τις 17.00 σήμερα έως την επόμενη ημέρα στις 09:00 και για το Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων (Μοναστηρίου 62, τηλ. 2310 527938), που σήμερα θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 17:00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ