ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Ιερέας έστηνε μαϊμού εράνους για νεαρό με κινητικά προβλήματα

Τρίκαλα: Ιερέας έστηνε μαϊμού εράνους για νεαρό με κινητικά προβλήματα
Ο ιερέας φέρεται πως είχε αγοράσει και ένα αυτοκίνητο αξίας 33.000 ευρώ INTIME / Φωτογραφία αρχείου

Στην Ασφάλεια Τρικάλων προσήχθη ένας ιερέας ο οποίος κατηγορείται για εξαπάτηση καθώς φαίνεται πως κρύβεται πίσω από διαδικτυακούς εράνους, για πρόσωπο που υποτίθεται πως, είχε ανάγκη για οικονομική ενίσχυση.

Την καταγγελία έκανε ο ίδιος ο 23χρονος που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ο οποίος δεν είχε συγγενείς και έμενε στο σπίτι του ιερέα.

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του MEGA όμως, ο ιερέας εκμεταλλευόταν την κατάσταση του 23χρονου με αποτέλεσμα να αποσπάσει χιλιάδες ευρώ από τον απλό κόσμο που έσπευδε να βοηθήσει το συγκεκριμένο άτομο.

Ο ιερέας, μετά τον λογαριασμό που άνοιξε στο διαδίκτυο για να κάνει έρανο είχε μαζέψει στους προσωπικούς λογαριασμούς του περίπου 15.0000 ευρώ. Από τον έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν στο σπίτι του 20.000 ευρώ ενώ πάνω του ο παπάς έφερε περί τα 2.100 ευρώ.

Το τελευταίο διάστημα, ο ιερέας φέρεται πως είχε αγοράσει και ένα αυτοκίνητο αξίας 33.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον 23χρονο, ο ιερέας του ασκούσε ψυχολογική και σωματική βία. Ο 23χρονος είχε τατουάζ και ο ιερέας με δικαιολογίες ότι είναι «δαιμονισμένος» και με την χρήση ενός πυρακτωμένου σίδερου σε σχήμα σταυρού το είχε τοποθετήσει στα σημεία που είχε τα τατουάζ.

Ο ιερέας συνελήφθη και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ τέθηκε σε αργία και απομακρύνθηκε από τους κόλπους της εκκλησίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ