Ρέθυμνο: Η ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξει φως στον θάνατο της 30χρονης
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου και γενικότερα της Κρήτης, με την ανείπωτη τραγωδία της απώλειας μιας 30χρονης γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή πάνω στο τραπέζι, ενώ έτρωγε με φίλους της.
Η είδηση για τον τραγικό θάνατο της Ζέφης, έφερε θλίψη όχι μόνο σε συγγενείς και φίλους, αλλά και σε ολόκληρο το νησί, αφού πρόκειται για ένα τόσο άδικο περιστατικό.
Σύμφωνα με τα την πρώτη εκτίμηση των γιατρών η Ζέφη «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς εξαιτίας απόφραξης των αεραγωγών. Η άτυχη 30χρονη, ήταν εργοθεραπεύτρια και για χρόνια εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο.
Ήδη στα social media συνεργάτες της την αποχαιρετούν με θερμά λόγια χωρίς να μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο άδικα.
Σε αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στο facebook, φίλος της αδικοχαμένης Ζέφης αναφέρει:
«Μαύρη μέρα σήμερα για το Ρέθυμνο και για την Ειδική Αγωγή! Η Ζέφη μας, η γλυκύτατη μας εργοθεραπεύτρια, χρόνια εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο και μετά από σπουδές και μεταπτυχιακά, αναπληρώτρια σε άλλα μέρη, φέτος τα έφερε η μοίρα να επιστρέψει στο σχολείο μας και στα αγαπημένα της παιδιά… κι όμως η μοίρα τα φέρνει όπως αποφασίζει εκείνη… Άδικα έφυγε χτες τη νύχτα μετά από πνιγμό με φαγητό και μπροστά σε φίλους! Μας λυπεί ιδιαίτερα και μας αφήνει μια αίσθηση αδικίας ο αναπάντεχος χαμός της! Ας είναι ελαφρύ το χώμα Ζέφη μας και κουράγιο στην οικογένεια!»
Την Κυριακή το τελευταίο αντίο στην 30χρονη
Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο την Κυριακή (18/12) στις 15:00 στην άτυχη 30χρονη. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψάλει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ρεθύμνου.
Το χρονικό της τραγωδίας
Όλα έγιναν στις 01:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν οι φίλοι της 30χρονης γυναίκας ειδοποίησαν ανάστατοι τις Αρχές για τη φίλη τους που πνιγόταν ενώ έτρωγαν όλοι μαζί.
Στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ διασώστες του οποίου ακολούθησαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και προχώρησαν σε ανάνηψη της 30χρονης.
Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου δίχως όμως αποτέλεσμα αφού η κοπέλα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Ωστόσο, αναμένονται και τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα διαλευκάνει πλήρως τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο της 30χρονης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στην Κρήτη: 30χρονη πέθανε ενώ έτρωγε
Πτώση μονοκινητηρίου: «Είπα στον εαυτό μου, κολύμπα Γιάννη γιατί εκεί θα πας κι εσύ»
Συγκινητική η συμμετοχή στα Silent Auctions για τα μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη
Νέα Mercedes GLE με AI και καινούργια γκάμα κινητήρων
09:41
Δίκη για τα Τέμπη: Ανέβηκαν στην έδρα οι δικαστές - Ένταση με δικηγόρους και συγγενείς
09:37
Θεσσαλονίκη: Έως 11 χρόνια κάθειρξη στους τρεις Τούρκους που πυροβόλησαν άνδρα της ΕΥΠ
09:37
WSJ: Τα ΗΑΕ έτοιμα να βοηθήσουν τις ΗΠΑ στο άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ ακόμη και με τη βία
09:29