Δένδιας: «Το περιβάλλον είναι η τεράστια πρόκληση»
Στην τελευταία δενδροφύτευση για το 2022 της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί Μπορούμε», στην Πεντέλη, συμμετείχε την Κυριακή (18/12) ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Ο υπουργός Εξωτερικών, παρευρισκόμενος στη δράση δενδροφύτευσης, τόνισε ότι το περιβάλλον είναι η τεράστια πρόκληση που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα στον 21ο αιώνα.
Συμπλήρωσε δε, ότι «Δεν είναι μόνο εδώ ότι βοηθάμε να αναπνεύσει η Αττική, η Αθήνα, ότι η Πεντέλη παίρνει πάλι ζωή, είναι ότι δημιουργούμε περιβαλλοντική συνείδηση κυρίως στους νέους ανθρώπους. Αν δεν προστατεύσουμε το περιβάλλον, η ανθρωπότητα δεν θα πάει μπροστά».
Τέλος, ο Νίκος Δένδιας δεσμεύθηκε πως θα επιστρέψει στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η δεντροφύτευση και μόνος του «για να δω τι γίνονται τα παιδιά μου».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δένδιας: Στο Βελιγράδι για την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων
Νέο μήνυμα Δένδια στην Άγκυρα: Δεν θα σταματήσουμε να απαντάμε σε κάθε ανυπόστατη συμφωνία
Επιστολή Μπορέλ στο Δένδια: Καταδικάζει εκ νέου το τουρκολιβυκό «μνημόνιο»
Χριστούγεννα στα μπλόκα: Πώς θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς - Ανοιχτά διόδια μέχρι το μεσημέρι
12:23
Το τραγούδι της Νταϊάνα Ρος που σπάει τα chart: Τα streams αυξήθηκαν 373% μετά το Stranger Things (vids)
12:19
Αποτροπιασμός στην Αργαλαστή: Νεκρά πάνω από 10 ζώα από φόλες
12:10
Κατερίνα Μποφίλιου: Από την εγκεφαλική παράλυση, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής Αθηνών
12:00