ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ποινή φυλάκισης σε 44χρονο – Επιτέθηκε στον γιο του και σε τρεις αστυνομικούς

Βόλος: Ποινή φυλάκισης σε 44χρονο – Επιτέθηκε στον γιο του και σε τρεις αστυνομικούς
Στην απολογία του, ο 44χρονος απέδωσε την επιθετική του στάση στο γεγονός ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ EUROKINISSI

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματική ποινή επέβαλε την Πέμπτη (5/1) το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 44χρονο, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση σε βάρος του γιου του καθώς και τριών αστυνομικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr το Δικαστήριο προχώρησε στην άνω ετυμηγορία παρά το γεγονός ότι ο γιος και η σύζυγος του κατηγορουμένου στις καταθέσεις τους είχαν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν την ποινική του δίωξη.

Οι δε αστυνομικοί στην κατάθεσή τους, ανέφεραν ότι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον 44χρονο, αλλά ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. Μάλιστα, όταν επιχείρησαν να του φορέσουν χειροπέδες, αυτός τους απώθησε με αγκωνιές και κλωτσιές με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να φέρει κακώσεις στο πρόσωπο.

Στην απολογία του, ο 44χρονος παραδέχθηκε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, ενώ απέδωσε την επιθετική του στάση στο γεγονός ότι, όταν συνέβη το περιστατικό βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του θανάτου της μητέρας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ