Φθιώτιδα: Σοβαρός τραυματισμός νεαρού που βούτηξε για τον Σταυρό
Στο νοσοκομείο διακομίστηκε 22χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά ανήμερα των Θεοφανείων όταν βούτηξε να να πιάσει τον Σταυρό στην Μαλεσίνα Φθιώτιδας.
Ο νεαρός που έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε να βουτήξει στη Σκάλα Θεολόγου από την προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία σε ύψος 2 περίπου μέτρων από το νερό. Ωστόσο στην θαλάσσια περιοχή, η στάθμη του νερού δεν είναι πάνω από μισό μέτρο και όπως έπεσε στη θάλασσα χτύπησε στα χέρια και το κεφάλι.
Με τη βοήθεια των υπολοίπων που έπαιρναν μέρος στην τελετή, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr ανασύρθηκε στην παραλία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι κάτοικοι του Θεολόγου ανέφεραν ότι καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από Καμένα Βούρλα.
Τελικά με αρκετή ώρα καθυστέρηση ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα και κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Το συγκεκριμένο περιστατικό σύμφωνα και με τους κατοίκους, ανέδειξε και το πρόβλημα κάλυψης μιας μεγάλης περιοχής όπως η Λοκρίδα με ασθενοφόρα, καθώς ένα μόνο πλήρωμα προσπαθεί να εξυπηρετήσει χιλιάδες κατοίκους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεοφάνεια: Με λαμπρότητα ο αγιασμός των υδάτων σε όλη την Ελλάδα
Θεοφάνεια: Πιστοί βούτηξαν στα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ για τον Σταυρό
Θεοφάνεια: Επίσκεψη υψηλού συμβολισμού στη Γαύδο από το Μητσοτάκη
Τριπλή διεθνής διάκριση για την καμπάνια «Μάθε να το κάνεις σωστά» της Περιφέρειας Αττικής στα PR Awards της Νέας Υόρκης
13:50
Η κυβέρνηση Τραμπ αναπροσαρμόζει την αμυντική στρατηγική της Ουάσινγκτον σε παγκόσμιο επίπεδο
13:45
Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε τους ψαράδες να χτυπούν το θύμα στο κεφάλι
13:44
Η Γαλλία θα συμμετάσχει στην Eurovision παρά τις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ του Ισραήλ
13:39