ΕΛΛΑΔΑ

Γρεβενά: Θρήνος στη κηδεία του 6χρονου Θωμά - Με λευκά μπαλόνια το τελευταίο αντίο

Γρεβενά: Θρήνος στη κηδεία του 6χρονου Θωμά  - Με λευκά μπαλόνια το τελευταίο αντίο
Συγγενείς, φίλοι, κάτοικοι της περιοχής, κρατώντας λευκά μπαλόνια και λουλούδια είπαν στον Ιερό Ναό το τελευταίο αντίο στο παιδί thestival.gr

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης συγγενείς και φίλοι είπαν την Κυριακή (8/1) το τελευταίο αντίο στον 6χρονο Θωμά από τα Γρεβενάστον Ιερό Ναό της Ευγγελίστριας. 

Συγγενείς, φίλοι, κάτοικοι της περιοχής, που συγκινήθηκαν από την περιπέτεια του, κρατώντας λευκά μπαλόνια και λουλούδια βρέθηκαν στον Ιερό Ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στο παιδί, οι γονείς του οποίου συγκίνησαν το πανελλήνιο με την απόφασή τους να δωρήσουν τα όργανά του.

Με το θάνατό του ο Θωμάς έδωσε ζωή σε 7 συνανθρώπους μας από την Ελλάδα και την Ιταλία που αναζητούσαν μόσχευμα για να συνεχίσουν να ζουν.

Το μεγαλείο ψυχής της οικογένειας συνεχίστηκε καθώς ζητήθηκε αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για την αγορά απινιδωτών, που θα τοποθετηθούν στις σχολικές μονάδες των Γρεβενών.

Ο φόρος τιμής των γιατρών στα Γρεβενά στον 6χρονο Θωμά

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο χειρουργείο που ξεκίνησε στη 1:30 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Πατρών για την αφαίρεση των οργάνων του 6χρονου Θωμά από τα Γρεβενά, ο οποίος κατέληξε, μετά από ανακοπή που υπέστη.

Οι γιατροί από Ελλάδα και Ιταλία που συμμετείχαν για την αφαίρεση οργάνων του 6χρονου Θωμά, κράτησαν ενός λεπτού σιγή για να τιμήσουν έτσι το αγοράκι και τους γονείς του, για την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανά του, σύμφωνα με το βίντεο που μετέδωσε η ΕΡΤ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ