ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Κρίνεται το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης την Παρασκευή

Σεπόλια: Κρίνεται το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης την Παρασκευή
Η 37χρονη μητέρα βρίσκεται προφυλακισμένη για το αδίκημα της μαστροπείας και έχει καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Ενώπιον του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών αναμένεται να βρεθεί το πρωί της Παρασκευής (13/1/2023) η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Η 37χρονη μητέρα που από τον περασμένο Οκτώβριο βρίσκεται προφυλακισμένη για το αδίκημα της μαστροπείας έχει καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης εδώ και περίπου 2 μήνες.

Η μητέρα της 12χρονης, συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση σε βάρος της κόρης της που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, κάτι που αναμένεται να καταθέσει και αύριο στους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι και θα κρίνουν αν συντρέχουν οι λόγοι εκείνοι που θα την οδηγήσουν στην ελευθερία με περιοριστικούς όρους ή αν θα επιστρέψει και πάλι στη φυλακή.

Στο πλευρό της αναμένεται να βρεθούν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τα οποία από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν πως η μητέρα τους είναι αθώα και πως δεν είχε γνώση του τι συνέβαινε με την 12χρονη αδερφή τους.

Σημειώνεται ότι η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα έχει απευθύνει κάλεσμα έξω από τα δικαστήρια Ευελπίδων σε συμπαράσταση της οικογένειας και της μητέρας της 12χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ