ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισός: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στις τέσσερις λωρίδες

Κηφισός: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στις τέσσερις λωρίδες
Νωρίτερα είχε προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο σχηματίζοντας ουρές χιλιομέτρων στη λεωφόρο Κηφισού IN TIME / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στην κυκλοφορία δοθηκαν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης (19/1) οι τέσσερις λωρίδες στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, το οποίο είχε κλείσει τα ξημερώματα.

Σημειώνεται ότι, νωρίτερα είχε προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο σχηματίζοντας ουρές χιλιομέτρων στη λεωφόρο Κηφισού, μετά την ανατροπή νταλίκας που μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια και μανταρίνια. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής όταν ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης.

Οι εργασίες των συνεργείων είχαν διάρκεια τριών ωρών τουλάχιστον, προκειμένου να καθαρίσουν το οδόστρωμα από τα πορτοκάλια, καθώς προκαλούν ολισθηρότητα και είναι επικίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν εργασίες για την αποκατάσταση στους ιστούς ηλεκροφωτισμού αλλά και στα στηθαία που χτυπήθηκαν από την νταλίκα.

Παραμένει άγνωστο πως ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια στην αγορά του Ρέντη έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ