ΕΛΛΑΔΑ

Κακοποίηση ζώου: Περαστικός σκότωσε γάτα στον Κεραμεικό - Ταυτοποίηση μέσω βίντεο

Κακοποίηση ζώου: Περαστικός σκότωσε γάτα στον Κεραμεικό - Ταυτοποίηση μέσω βίντεο
Στο βίντεο ακούγεται η φωνή μίας γυναίκας που φωνάζει στον δράστη, όμως παρά τις εκκλήσεις της αυτός συνεχίζει να χτυπάει το άτυχο ζώο Screen Grab / Twitter

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο - ντοκουμέντο που προκαλεί σοκ, με έναν άγνωστο άνδρα να χτυπάει μέχρι θανάτου μία γάτα στο δρόμο και στη συνέχεια να την παίρνει μαζί του.

Η εθελοντική ομάδα Empty the cages Athens δημοσίευσε στα social media το βίντεο με την άγρια κακοποίηση του άτυχου ζώου.


Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει στην ανάρτησή της, το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην οδό Αγίας Μαρκέλλας και Κωνσταντινουπόλεως στην περιοχή του Κεραμεικού, «ένας άνθρωπος χτύπησε μια γατούλα μέχρι θανάτου» και στη συνέχεια την πήρε μαζί του. Στο βίντεο ακούγεται η φωνή μίας γυναίκας που φωνάζει στον δράστη, όμως παρά τις εκκλήσεις της αυτός συνεχίζει να χτυπάει το άτυχο ζώο.

Οι εθελοντές ζητούν από τους χρήστες να επικοινωνήσουν μαζί τους αν έχουν οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ταυτοποίηση του δράστη. Όπως ενημέρωσαν, ήδη έχει κατατεθεί μήνυση στο ΑΤ Κολωνού και αίτημα για να ανοίξουν όλες οι κάμερες οι περιοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ