Κοζάνη: Δεν εγκρίθηκε η υιοθεσία των ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο
Δεν πρόκειτα να δοθούν τελικά για υιοθεσία τα δύο ροτβάιλερ, που ευθύνονται για τον θάνατο 5χρονου αγοριού, ανήμερα του Πάσχα, στην περιοχή Λευκάδια Κοζάνης.
Ύστερα από εκδήλωση ζωηρού ενδιαφέροντος για υιοθεσία των συνολικά οκτώ ροτβάιλερ, τα οποία -με εισαγγελική εντολή- είχαν καταλήξει στο καταφύγιο του δήμου Κοζάνης μετά το τραγικό περιστατικό, με νέα εντολή της, η εισαγγελία δεσμεύει τον δήμο να μην επιτρέψει την υιοθεσία ειδικά των δύο ζώων, που ευθύνονται για τον θάνατο του παιδιού.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, σημείωσε ότι έπειτα από σχετικό ερώτημα που υπέβαλε ο δήμος στην εισαγγελία, έλαβε εντολή να δοθούν για υιοθεσία τα σκυλιά, πλην των δύο, που ευθύνονται για τον θάνατο του αγοριού. Αυτά θα παραμείνουν στο καταφύγιο επ΄ αόριστον.
Υπενθυμίζεται ότι ο 5χρονος Στάθης και η μητέρα του είχαν βρεθεί στο κτήμα 72χρονου ιδιοκτήτη των οκτώ ροτβάιλερ, όταν το αγόρι δέχθηκε την επίθεση των σκυλιών.
Μειωμένη παραγωγή και κακή ποιότητα στο φετινό ελαιόλαδο – Ταχεία ανάπτυξη για το Olive Legend Group
08:14
Άνοιξε ο εναέριος χώρος του Ιράν - Είχε κλείσει λόγω φόβων για αμερικανικό στρατιωτικό χτύπημα
08:09
Οι ταινίες της εβδομάδας: Νέος Τιμοτέ Σαλαμέ κι ένα αιματηρό μετα-αποκαλυπτικό σύμπαν
08:05
Έως και 3% υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά τις νέες δηλώσεις Τραμπ για το Ιράν
08:02