ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Προφυλακίστηκαν οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Προφυλακίστηκαν οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες
Μεταξύ των νέων συλληφθέντων για την υπόθεση, βρίσκεται και ο δερματολόγος ο οποίος οδηγήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους τέσσερις στην ανακρίτρια και κρίθηκε προφυλακιστέος EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια οι τέσσερις από τους πέντε νέους συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ελέυθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 23χρονος Πακιστανός. Στον 23χρονο επιβλήθηκε εγγύηση 5.000 ευρώ και ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Μεταξύ των νέων συλληφθέντων για την υπόθεση, βρίσκεται και ο δερματολόγος ο οποίος οδηγήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους τέσσερις συγκατηγορούμενούς του στην ανακρίτρια.

Συγκεκριμένα ο δερματολόγος, πολύτεκνος πατέρας, κατηγορείται ότι ασέλγησε τουλάχιστον δύο φορές σε βάρος της 12χρονης έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1 το μικρό κορίτσι κατέθεσε ότι συναντιόταν στο ιατρείο του, στον Κολωνό και εκεί την βίαζε ο γιατρός, δίνοντας της κάθε φορά 50 ευρώ.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται κάθε κατηγορία, ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί στην δικογραφία, μέσω και των καταγραφών από τις επικοινωνίες της 12χρονης, συνελήφθη κατηγορούμενος ότι την περίοδο Απριλίου – Ιουλίου 2022 «ενεργώντας με πρόθεση και με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, όντας ενήλικος, ενήργησες γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και αφού είχε συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 15 έτη, με αμοιβή».

Τα στοιχεία για τις τελευταίες αυτές συλλήψεις, που φτάνουν τον αριθμό των κατηγορουμένων στους 15, προέκυψαν από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων του Μίχου που συνεχίζεται στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εκεί οι ειδικοί αξιωματικοί ανακάλυψαν μηνύματα του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου με τον γιατρό και τους δύο Πακιστανούς μέσω εφαρμογών επικοινωνίας, και διαπίστωσαν ότι δεν επρόκειτο για γνωριμίες μέσω διαδικτύου αλλά γνωστούς του στους οποίους έστελνε το κοριτσάκι.

Μάλιστα τα ραντεβού που έκλεισε με τον γιατρό ήταν περισσότερα από ένα και το κοριτσάκι πήγαινε στο ιατρείο του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ