ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στην Ελευσίνα: «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος μου»

Πυροβολισμοί στην Ελευσίνα: «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος μου»
Το θύμα είναι μέλος οικογένειας που έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις ελληνικές αρχές για διάφορα σοβαρά ποινικά αδικήματα IN TIME (ΑΡΧΕΙΟ)

«…Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος μου. Ήθελαν να με σκοτώσουν. Θα έρθω με το δικηγόρο μου να σας τα καταθέσω και ενόρκως».

Αυτά είπε στους αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που τα ξημερώματα δέχθηκε επίθεση στη Μάνδρα, από αγνώστους που πυροβολούσαν με καλάσνικοφ και εννιάρι πιστόλι, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται το θύμα, την προηγούμενη ημέρα, είχε δεχθεί επίθεση από αλλοδαπούς μέσα σε γυμναστήριο της περιοχής, οι οποίοι μάλιστα του έβγαλαν όπλο.

Το θύμα είναι μέλος οικογένειας που έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις ελληνικές αρχές για διάφορα σοβαρά ποινικά αδικήματα και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει τα ξημερώματα μια ομάδα ατόμων άνοιξαν πυρ έξω από το σπίτι του.

Ήδη μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα. Ο ένας μάλιστα είναι έξω από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους και δίνει το παρών στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ ο δεύτερος διατηρεί κατάστημα στην Ελευσίνα.

Το πρωί η αστυνομία έκανε έρευνα στα σπίτια τους χωρίς όμως να τους εντοπίσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ