ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοι Νέα Ιωνία: Νοικιασμένο από εταιρεία - φάντασμα το ύποπτο ΙΧ

Πυροβολισμοι Νέα Ιωνία: Νοικιασμένο από εταιρεία - φάντασμα το ύποπτο ΙΧ
Το αυτοκίνητο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ / CNN GREECE

Νοικιασμένο από εταιρεία φάντασμα που δεν είναι καταχωρημένη πουθενά και κανείς δεν γνωρίζει την ύπαρξή της είναι το αυτοκίνητο το οποίο έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών και ήταν σταθμευμένο έξω από το κατάστημα στη Νέα Ιωνία όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί τα ξημερώματα με έναν νεκρό.

Οι αρχές που εκτιμούν ότι μάλλον πρόκειται για αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κάποιοι που ήταν μέσα στο κατάστημα, ενώ δεν αποκλείουν να ήταν μάλιστα και των δραστών, καθώς μέχρι στιγμής δεν μπορούν να εντοπίσουν την πινακίδα κυκλοφορίας τον ιδιοκτήτη του.

Το αυτοκίνητο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για DNA και αποτυπώματα και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι από εκεί θα λυθεί και ο γρίφος.

Την ίδια ώρα, ο αδελφός του θύματος πήγε το πρωί στο τμήμα ανθρωποκτονιών και έκανε και επίσημα την ταυτοποίηση του ανθρώπου που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες.

Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος διαμένει στην περιοχή, Αλβανό υπήκοο ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό ότι βρισκόταν εντελώς τυχαία στο κατάστημα που έπεσαν οι πυροβολισμοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ