ΕΛΛΑΔΑ

Καρναβάλι 2023: Η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση στην «καρδιά» της Πάτρας

Καρναβάλι 2023: Η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση στην «καρδιά» της Πάτρας
Η δεύτερη μεγάλη παρέλαση θα ξεκινήσει μετά τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής και θα εμφανιστούν έπειτα από τρία χρόνια και τα άρματα του πατρινού καρναβαλιού INTIME / ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Το πατρινό καρναβάλι επιστρέφει ξανά μετά από τα χρόνια του lockdown και της πανδημίας του κορωνοϊού και οι συμμετέχοντες κάνουν την νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση. Χιλιάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες απολαμβάνουν στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς, ενώ οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που ολοκληρώνονται την Κυριακή.

Θέλοντας να στείλουν παντού τα μηνύματα της ελπίδας και της αισιοδοξίας περισσότεροι από 50.000 καρναβαλιστές - μέλη των 139 πληρωμάτων του «κρυμμένου θησαυρού», δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στους δρόμους της Πάτρας και να προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα με τις πολύχρωμες και ευφάνταστες στολές τους, αλλά και με τις γεμάτες έμπνευση κατασκευές τους.

Η πρώτη μεγάλη παρέλαση είναι αυτή του Σαββάτου που ονομάζεται και ποδαράτη, επειδή δεν παρουσιάζονται οι κατασκευές και τα άρματα των πληρωμάτων, αλλά παρελαύνουν μόνο τα μέλη τους με τις στολές τους.

Η δεύτερη μεγάλη παρέλαση θα ξεκινήσει μετά τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής και θα εμφανιστούν έπειτα από τρία χρόνια και τα άρματα του πατρινού καρναβαλιού, που κατασκευάστηκαν από τους καλλιτέχνες του καρναβαλικού εργαστηρίου του δήμου Πατρέων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ