ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Δεν μας λένε τίποτα, ψάχνω το γιο μου» αναφέρει πατέρας αγνοούμενου

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Δεν μας λένε τίποτα, ψάχνω το γιο μου» αναφέρει πατέρας αγνοούμενου
Συνεχίζουν να αναζητούν τα δικά τους άτομα χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ/EUROKINISSI

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς των επιβατών του τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη, καθώς κάποιοι συνεχίζουν να αναζητούν τα δικά τους άτομα χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

«Ψάχνω τον 26χρονο γιο μου τον Δημήτρη και τον φίλο του Σωτήρη. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το πρωί που είμαστε εδώ δεν μας λένε τίποτα. Δώσαμε περιγραφές, τι χρώμα μαλλιά έχουν, τι χρώμα ρούχα φοράνε», ανέφερε πατέρας που ψάνει τον γιο του στην τηλεόραση του Open.

«Τα παιδιά είχαν πάει στην Αθήνα εκδρομή πέρασαν όμορφα και γυρνούσαν. Χθες που πήγε ο γιος μου να πάρει το τρένο από τον σταθμό της Θεσσαλονίκη ρώτησε “σε ποιο βαγόνι θα ήταν” και δεν του έδωσαν καμία ενημέρωση. Στην αρχή μας είπαν ότι 275 γυρνούν στη Θεσσαλονίκη και τελικά δεν ήταν ούτε 75 άτομα».

Φόβοι για πολύ περισσότερους νεκρούς

Φόβοι ότι θα αυξηθούν περισσότερο οι νεκροί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εκφράζουν οι εμπειρογνώμονες. Σε επικοινωνία του CNN Greece με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Βασίλη Βαρθακογιάννη, ανέφερε ότι περιμένει τον νεότερο επίσημο απολογισμό των νεκρών, ο οποίος θα είναι προς τα πάνω, πρόβλεψη την οποία έκανε και η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

Όπως είπε ο κ. Βαρθακογιάννης, «οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα».

Ερωτηθείς για τον αριθμό των ανθρώπων που παραμένουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια, είπε πως «Θα κάνουμε τις πράξεις τις αριθμητικές και θα το έχουμε σε λίγο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ