Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η κατάσταση των τραυματιών που νοσηλεύονται
Στους οκτώ ανέρχονται οι τραυματίες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28/2), εκ των οποίων οι 5 αναμένεται να πάρουν εξιτίριο αργότερα την Παρασκευή (3/3).
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ΕΡΤ, όλοι οι τραυματίες νοσηλεύονται στη χειρουργική κλινική και δεν κινδυνεύει η ζωή τους.
Παράλληλα, όσον αφορά στον 22χρονο, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, νωρίς το πρωί της Παρασκευής (3/3) μπήκε στο χειρουργείο. Οι πλαστικοί χειρουργοί προσπαθούν να αποκαταστήσουν κάποια σημάδια, εγκαύματα, που έχει στο πρόσωπο και στο σώμα.
Επιπλέον, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου νοσηλεύονται επίσης ένας 50χρονος άνδρας και μια 54χρονη γυναίκα, στη χειρουργική κλινική με εκδορές χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.
Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου νοσηλεύεται και μία 22χρονη, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εγκαύματα, η κατάστασή της παραμένει σταθερή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Ο ελληνικός σιδηρόδρομος ο πιο ανασφαλής στην ΕΕ»: Αποκαλυπτική έκθεση στον γερμανικό Τύπο
Τέμπη: Η πρώτη κηδεία θύματος στην Κατερίνη - Τελευταίο αντίο στην 34χρονη Αθηνά
Ανοιχτή η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Βήμα - βήμα η διαδικασία εγγραφής
05:00
Fuel Pass: Μέχρι αύριο Πέμπτη (30/04) οι αιτήσεις - Ποιοι οι δικαιούχοι, τι πρέπει να προσέξετε
04:00
Πρόγραμμα «Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων
03:00
«Σπίτι μου ΙΙ»: Αντίστροφη μέτρηση για τα δάνεια του προγράμματος - Τι να προσέξετε
02:00