ΕΛΛΑΔΑ

Οργή πρωταθλητή που έχασε τη μητέρα του στα Τέμπη: «Αυτή η χώρα την σκότωσε»

Οργή πρωταθλητή που έχασε τη μητέρα του στα Τέμπη: «Αυτή η χώρα την σκότωσε»
Θέλησε να εκφράσει την λύπη, αλλά και την οργή του για τον θάνατο της μητέρας του, αναφέροντας πως επιθυμεί οι υπεύθυνοι της τραγωδίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους για ότι συνέβη AP Photo/Vaggelis Kousioras

Συγκινεί με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Έλληνας πρωταθλητής της ενόργανης Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, ο οποίος έχασε τη μητέρα του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Μέσα από αυτές, θέλησε να εκφράσει την λύπη του, αλλά και την οργή του για τον θάνατο της μητέρας του, αναφέροντας πως επιθυμεί οι υπεύθυνοι της τραγωδίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους για ότι συνέβη.

«Τέταρτη μέρα από τη δολοφονία στα Τέμπη και ακόμα δεν ξέρω αν θα έχω κάτι από την μαμά μου να θάψω. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς και τους φίλους μου τους γνωστούς και άγνωστους όλη την Ελλάδα να τους ξεσκίσουμε μαζί και να μην αφήσουμε κανέναν να πληρώσουν όλοι οι υπεύθυνοι για όλα», γράφει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρει σε νέα ανάρτηση πως δεν υπάρχει πλέον καμία ελπίδα για να βρει την μητέρα του.

«Έχω αγωνιστεί με τα εθνόσημα στο στήθος μου πάρα πολλές φορές. Αυτό το κατάφερα γιατί από πίσω υπήρχε μια μαμά που για κάθε μέρα για αμέτρητες ώρες με κρύο με βροχή με ζέστη με δυο παιδιά από το χέρι και ένα στο καρότσι έπαιρνε 2 λεωφορεία και με πήγαινε για προπόνηση. Αυτή η μάνα έδωσε το παιδί της τα χρόνια της και πολλά άλλα σε αυτή τη χώρα και αυτή η χώρα την σκότωσε και δεν ήταν καθόλου ατύχημα», καταγγέλλει.

Σε νέα ανάρτηση πως δεν υπάρχει πλέον καμία ελπίδα για να βρει την μητέρα του

Instagram / Christoforos Konstantinidis

ΔΗΜΟΦΙΛΗ