ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Τη Δευτέρα η κηδεία της 28χρονης Ελπίδας Χούπα στην Αταλάντη

Τέμπη: Τη Δευτέρα η κηδεία της 28χρονης Ελπίδας Χούπα στην Αταλάντη
Θρήνος στις κηδείες των θυμάτων της τραγωδίας Eurokinissi

Στην Αταλάντη στις 3 το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας, 6 Μαρτίου, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 28χρονη, Ελπίδα Χούπα, που έχασε τη ζωή της στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως έγινε γνωστό την εξόδιο ακολουθία θα τελέσει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κκ Συμεών στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην πόλη της Αταλάντης.

Θρήνος στις κηδείες των θυμάτων της τραγωδίας

Σε πένθιμο κλίμα τελέστηκαν στον Τύρναβο και τη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου (3/3) οι κηδείες της 42χρονης Βάιας Μπλέκα - Καρακώστα και του 67χρονου Γιώργου Κυριακίδη, δύο εκ των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28/2).

Η 42χρονη Βάια, εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και ήταν μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 19 και 15 ετών αντίστοιχα. Η κηδεία της τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο.

Ο χώρος έξω από την εκκλησία είχε γεμίζει με στεφάνια με λευκά λουλούδια, ενώ λευκό ήταν και το φέρετρο της 42χρονης. Τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα της άτυχης γυναίκας που φώναζε «Αχ, κορίτσι μου. Πού πάς;».

Τη συναδέλφισσά τους αποχαιρέτησε το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας - με συλλυπητήριο μήνυμα - «αποχαιρετά» τη 42χρονη. «Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της», σύμφωνα με το onlarissa.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ