ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο αθλητής Κωνσταντινίδης που έχασε τη μητέρα του στα Τέμπη

Συγκλονίζει ο αθλητής Κωνσταντινίδης που έχασε τη μητέρα του στα Τέμπη
Σε ανάρτησή του στο Instagram ο αθλητής έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση Intime

Στο πένθος έχει βυθιστεί έπειτα από το δυστύχημα στα Τέμπη και η οικογένεια του πρωταθλητή κρίκων, Χριστόφορου Κωνσταντινίδη, ο οποίος θρηνεί την απώλεια της μητέρας του.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο αθλητής έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση, συγκινώντας με τα λόγια του.

«Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες ελπίδες. Θέλω να πω δυο πράγματα. Έχω αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος μου πάρα πολλές φορές. Αυτό το κατάφερα γιατί από πίσω υπήρχε μια ΜΑΜΑ που για κάθε μέρα, για αμέτρητες ώρες με κρύο, με βροχή, με ζέστη, με δυο παιδιά από το χέρι και ένα στο καρότσι, έπαιρνε δυο λεωφορεία και με πήγαινε για προπόνηση.

Αυτή η μάνα έδωσε το παιδί της, τα χρόνια της και πολλά άλλα σε αυτή τη χώρα, και αυτή η χώρα τη σκότωσε και δεν ήταν καθόλου ατύχημα», έγραψε ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης.

Σπαρακτικό ήταν και το μήνυμα της θείας του αθλητή για την αδικοχαμένη αδερφή της: «Η αδελφή μου μαζί με τόσες άλλες ζωές χάθηκε στα συντρίμμια των τρένων. Άνθρωποι νέοι με το μέλλον μπροστά τους ένα μέλλον που τους το έκοψε βάναυσα όχι μία φυσική καταστροφή, όχι το θέλημα του Θεού, έφυγαν.

Τους δολοφόνησαν. Η ανθρώπινη αδιαφορία και η εγκληματική απληστία αυτών που κατέχουν θέσεις και που το μόνο που σκέφτονται είναι το χρήμα και η δύναμη.

Δεν ήταν λάθος, ήταν φόνος. ΦΟΝΟΣ. Να μην ξεχάσει κανείς, πρέπει να πληρώσουν, πρέπει να καταδικαστούν όλοι όσοι είχαν την ευθύνη και τη δυνατότητα να αποτρέψουν αυτή την αποτρόπαια κατάληξη.

Ο πόνος μου και ο πόνος όλων όσων έχασαν τους ανθρώπους τους να γίνει θυμός και όπλο για να πολεμήσουμε τη διαφθορά που κατατρώει ανθρώπινες ζωές. Καλό ταξίδι κορίτσι μου και να ξέρεις ότι θα παλέψω για σένα και για όσους σε συντρόφευσαν σε αυτή τη πικρή διαδρομή», έγραψε η θεία του Χριστόφορου Κωνσταντινίδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ